Birol Güven Sinema Genel Müdürü olarak atandı! Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan tebrik mesajı geldi

Birol Güven Sinema Genel Müdürü olarak atandı! Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan tebrik mesajı geldi
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gelen resmi duyuruyla ünlü yapımcı Birol Güven, Türkiye Sinema Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra yürürlüğe girdi.

Senarist, yönetmen ve yapımcı Birol Güven'in ataması, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu tarafından da memnuniyetle karşılandı. Mumcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Güven'i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

"BÜYÜK KATKILAR BEKLİYORUZ"

Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Sinema Genel Müdürü olarak atanan Birol Güven'i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Türk sinema ve film endüstrisinin gelişimine yapacağı katkıları büyük bir umutla bekliyoruz. Güven'in deneyimleri ve vizyonuyla sektörümüzün daha da ileriye taşınacağına inancımız tam."

kapak-woy7-cover.webp

"BAKANLIK VE SEKTÖRLER İÇİN EN İYİ DİLEKLERİMİZLE"

"Değerli mesai arkadaşım Erkin Yılmaz'a, bugüne kadar titizlikle yürüttüğü başarılı çalışmaları ve Türk sinema sektörünün ilerlemesine sağladığı değerli katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görevi olan Telif Hakları Genel Müdürü olarak atandığı bu dönemde başarılı olması dileğiyle. Bakanlık ve sektörlerimiz için en iyi dileklerimle."

rt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar