Fatih Erbakan, İstanbul'da AKP'yi desteklemek için tek şartını açıkladı!

Fatih Erbakan, İstanbul'da AKP'yi desteklemek için tek şartını açıkladı!
AKP ile İstanbul'da ittifak konusu tartışma yaratan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İs canlı yayında İtanbul'da AKP'yi desteklemek için ne istediklerini ilk kez açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tv100 Özel yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erbakan programda, Gürkan Hacır, Erdoğan Aktaş ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtladı.

İstanbul’da AKP ile ittifak yapmama kararı gündem olan Erbakan, İstanbul'da AKP'yi desteklemek için ne istediklerini de açıkladı.

"İLÇE İSİMLERİ ÇOK KONUŞAMADIK"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi konusunda AKP’ye destek oldukları takdirde Anadolu ve Avrupa Yakası’nda birer tane ilçe istediklerini söyleyen Erbakan, Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Arnavutköy ve Sultanbeyli değil mi?" sorusu üzerine Erbakan, "İsmi çok önemli değil dedik biz ama onlar da zaten ‘Peki verelim nereyi istiyorsunuz?’ demedikleri için ilçe isimleri çok konuşamadık" ifadelerini kullandı.

erbakan.jpg

Partinin ve seçmenin bu seçimlerde ittifak yapmalarını istemediklerini vurgulayan Erbakan, “Yeniden Refah Partisi 5,5 ayda üye sayısını 260 binden 440 bine çıkardı bu yüzde 70 büyüme demektir” dedi.

ADNAN OKTAR İLE BAĞI VAR MI?

Adnan Oktar ile ilgili iddialara da yanıt veren Erbakan, “Özellikle 1994 seçimleri öncesinde Adnan Oktar grubunun içindeki bazı kimseler Refah Partisine katıldılar ondan sonra bunların yazmış oldukları kitaplar getirip Rahmetli Erbakan Hocaya sundular. Erbakan Hoca da ‘Bunlar muazzam bunları eğitimlerde gençlere okutalım’ dedi. Bizi herhalde yaşımız genç olduğu için yakıştırıyorlar herhalde. Bir kere ziyaretine gittik" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar