İşte Adnan Oktar’ın hapishanedeki tek talimatı! O şarkıyla paylaşın! Şimdi de kafayı ona taktı

İşte Adnan Oktar’ın hapishanedeki tek talimatı! O şarkıyla paylaşın! Şimdi de kafayı ona taktı
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Adnan Oktar davasına ilişkin hazırlanan 352 sayfalık ikinci iddianamede dikkat çeken detayları tek tek sıraladı.

Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında paylaştığı videoda ikinci iddianamede yer alan önemli noktalara gazeteci Kenan Taş ile birlikte dikkat çekti.

23-001.jpg

“DİKKATİMİ ÇEKEN 3 ŞEY VAR”

Adaletten hala umudu kesmediğini belirten Özdemir, Adnan Oktar’ın yönettiği suç örgütünün hapishanede nasıl ayakta tutulmaya çalışıldığını inceleyerek “İddianamede benim dikkatimi çeken 3 şey var. Birincisi savcılarımız çalışıyor ama yine Adnan Oktar’ın siyasi bağlantılarına ulaşamamışlar. İkinci şey avukatlar meselesi, üçüncü ise sosyal medyayı hala nasıl bu kadar etkili kullanabildikleri konusu” dedi.

2323232.jpg

“HAKİMLERLE DOSTLUK KURMAYA ÇALIŞIYOR”

Oktar ve örgütünün Ankara’da yargıda farklı bağlantılar kurmaya çalıştıklarını belirten gazeteci Kenan Taş, “Hakimlerle dostluk kurmaya çalışıyorlar. Bu iddianamede hepsi yer alıyor ve gizli kanıt. Oktar’ın avukatları hakimlerle de görüşüyor Adnan Oktar ceza aldı, onaylandı ve mahkeme Yargıtay’da” dedi.

.jpg

“OKTAR 15 GÜNDE 200 AVUKATLA GÖRÜŞTÜ”

Oktar için “Hapishanede de sakin durmuyor” diyen Taş “ Savcı Oktar’a görüş kısıtlaması getirdi ve biz iddianameye ulaştık. Oktar 15 gün içinde 200 avukatla görüşme yapıyor ve sonra bu kısıtlanıyor. Tevkil adlı avukat dayanışması var. Avukatlar, diğer avukatların davalarına belli ücretle girebiliyor. Bu sistemi kurmuşlar. Hala örgütün ekibi işliyor ” diye konuştu.

adnan-oktar-alvu-cover.jpg

“AVUKATLARA GÜNLÜK 5 BİN LİRA VERİYORLAR”

Taş, iddianameye göre hazırlanan bilgilere eşliğinde ulaştıklarını şöyle anlattı:

Oktar’ın hukuk grubu başında bulunan Meltem Daban, tevkil üzerinden ilan veriyor. Normalde günlük 500 lira civarında olan avukat ücretini bunlar günlük 5.000 lira veriyor. Hukuk mezunu çok olduğu için avukat sıkıntısı yaşamıyorlar. Onlar da görüştükleri kişinin Oktar olduğunu orada öğreniyor. Oktar örgütü için hapishanede mülakat yapıyor iyisi seçmeye çalışıyor.

gfgfgf.jpg

“UNUTULMAMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTIRIYOR”

Adnan Oktar’ın içeride de yanında ana davadan yatan kişiler var. Birlik olmaya çalışıyorlar. Sosyal medya grubu da Oktar’ın unutulmaması için her şeyi yapıyor. İstanbul grubu sosyal medyada dezenformasyon yapıyor.

“MEHDİLİĞİMİ GÜNDEMDE TUTUN TALİMATI”

Oktar, Twitter’ın geliştirilmesi için emir veriyor. Sosyal medyada algı peşindeler hala. Verilen cezaların yanlış olduğunu ifade ediyorlar. Mehdiyeti de gündemde tutuyorlar. Adnan Oktar’ın Mehdi iddiasını güncelliyorlar. Medyada her yerde Oktar ile ilgili bir metin görsel var. Talimatlarından biri de "Ben yoruldum hayat" şarkısının sözlerini değiştirip "Ben mutluyum" şeklinde internete fotoğrafları ile yüklemeleri.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar