Gemi batarken video çekip ailesine atmıştı! Hüseyin Tutuk’un kardeşi acı gerçeği açıkladı! 6 bin liralık ölüm davetiyesi!

Gemi batarken video çekip ailesine atmıştı! Hüseyin Tutuk’un kardeşi acı gerçeği açıkladı! 6 bin liralık ölüm davetiyesi!
Marmara Denizi’nde batan 53 yaşındaki gemide hayatını kaybeden 40 yaşındaki Hüseyin Tutuk'un kardeşi Remzi Tutuk açıkladığı gerçek yürekleri bir kez daha yaktı. Meğer ölüm davetiyesine 6 bin lira ödemiş!

Balıkesir'in Marmara Adası'ndan hareket ettikten sonra kötü hava şartları nedeniyle İmralı Adası'nın güneybatısında batan Batuhan A. gemisinde yer alan mürettebatı arama çalışmaları devam ederken, yürek yakan detaylar da ortaya çıkmaya devam etti.

Sabah’tan Ceyhan Torlak’ın haberine göre batan geminin mürettebatlarından Hüseyin Tutuk’un kardeşi acı gerçeği tek tek anlattı. İşte detaylar…

gemi-2-203.jpg

CESEDİ 6 GÜN SONRA BULUNDU

Batan gemide yağcı olarak çalışan evli bir kız çocuğu babası Hüseyin Tutuk’un cesedi 6 gün sonra bulundu.

Hüseyin Tutuk, geminin batmadan önceki anlarını videoya kaydetmiş, geminin su aldığını söyleyerek eşi Filiz Tutuk'a göndermişti.

Hayatını kaybeden Tutuk, memleketi Manisa’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

0x0-6-bin-liraya-olum-acili-kardesi-sabaha-konustu-hayati-boyunca-gemiye-bile-binmemisti-1708661027062.webp

“GEMİYE İLK KEZ BİNDİ”

Ağabeyinin gemide ilk seferi olduğunu belirten kardeşi Remzi Tutuk, "Gemiye ilk kez bindi. Kızına ev almak istiyordu. Bu nedenle gemide çalışmaya başladı. Hayatı boyunca hiç gemide çalışmadı. İzmir'de kursa katılarak gemicilik eğitimi aldı” dedi.

Tutuk’un açıkladığı bir gerçek ise tüyler ürpertti. Ağabeyinin işi bir aracı vasıtasıyla bulduğunu ifade eden Tutuk

0x0-6-bin-liraya-olum-acili-kardesi-sabaha-konustu-hayati-boyunca-gemiye-bile-binmemisti-1708661024892.webp

“6 BİN LİRA PARA GÖNDERMİŞ”

Gemideki işi bir aracı vasıtasıyla bulduğunu söyleyen Remzi Tutuk, " Ağabeyim o kişinin hesabına komisyon olarak 6 bin lira para göndermiş. Bu işi bulma karşılığında almış. Bu kişinin ismini bilmiyoruz ama banka kayıtlarından çıkar. Ben bu kişiden de şikayetçiyim. Ailesi ve kardeşi olarak bu işin peşini bırakmayacağız” diyerek acı detayı açıkladı.

0x0-6-bin-liraya-olum-acili-kardesi-sabaha-konustu-hayati-boyunca-gemiye-bile-binmemisti-1708661011121.webp

MÜRETTEBAT HALA ARANIYOR

Gemi kaptanı Hasan Mehmet Uyanık (69), başmühendis-makinist Murat Çalışkan (33), usta gemici ve aynı zamanda geminin sahibi Murat Altıntaş (51) ile makine stajyeri Ahmet Atav'ın (22) cenazelerini arama çalışmaları sürüyor.

co.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar