Kemal Doğulu’dan dikkat çeken Kadir Doğulu itirafı! Onunla sadece kan bağım var

Kemal Doğulu’dan dikkat çeken Kadir Doğulu itirafı! Onunla sadece kan bağım var
Moda dünyasının tanınan isimlerinden Kemal Doğulu, geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne almadan önce Kadir Doğulu, kardeşi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Doğulu, "Onunla sadece kan bağımız var" dedi.

Uzun yıllar moda programlarında boy gösteren Kemal Doğulu, artık müzik dünyasında da kendine bir yer edinmiş. Moda programlarıyla tanınmasına rağmen şimdilerde kadınlar matinelerinde performans sergileyen Doğulu, müzik kariyerine odaklanmış.

Doğulu'nun kardeşi Kadir Doğulu ile arasındaki ilişki gündemdeki en önemli konular arasında yer alıyor. Kemal Doğulu, Muhabir Online muhabirlerine yaptığı açıklamada, kardeşiyle arasındaki ilişkiyi sert bir dille değerlendirdi. Doğulu, "Kan bağım olan herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum" dedi.

s-0325da205116d68066cc1389a1f360d8c127cd18.webp

Doğulu, "Kardeş bağınız nasıl? Kadir Bey'i duyunca neden uzak duruyorsunuz? Aranızdaki sorunlar çözüldü mü?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"ONUNLA SADECE KAN BAĞIMIZ VAR"

"Siz bu konuya yeni mi girdiniz? Geçen yaz yaptığım açıklamayı duymadınız mı? Onunla sadece kan bağımız var. Siz ne biliyorsanız, ben de onu biliyorum. Tabii ki bunun nedenleri var. O nedenleri o biliyor, ben biliyorum, ailem biliyor. Ama başka kimsenin bilmesine gerek yok."

s-2563a29b8297ec8e8a3ad4fb8579bbce9c5a676b.webp

"Evet, kardeşimizi seçemiyoruz. Bu bir zorunluluk. Ancak insanlar arkadaşlarını seçebilir. Arkadaşlarından kardeş edinebilir. Kan bağım olan herkesi akraba saymıyorum."

"Üzgünüm, ama bu sadece birinci derece değil, bütün akrabalarım için geçerli. Kan bağı var diye arkadaş olunmuyor maalesef. Evet, resmi olarak kardeşiz. Ancak bu, arkadaş olmamızı gerektirmez."

"Biz de arkadaş değiliz, bunu açıkça söylüyorum. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım, ama onunla öyle değil."

s-dd0a62cfb3523a15cfe512de458db79dbb2639e2.webp

Kemal Doğulu, kendisine sorulan "Peki anne baba bu duruma ne diyor?" sorusuna ise "Babam 2013’te vefat etti, biliyorsunuz. Annem ise tarafsız bir bölge, Annem İsviçre gibi. O hiç karışmıyor kendi aramızdaki işlere" diyerek cevap verdi.

"KADİR HAYATINDAKİ HİÇBİR KADINI ALDATMADI"

Ayrıca, kardeşi Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddialarına da değinen Kemal Doğulu, bu iddiaların asılsız olduğunu savundu. "Kadir hayatındaki hiçbir kadını aldatmadı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim" diyerek kardeşini destekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar