Mansur Yavaş o ismi yerden yere vurdu! Halkın tertemiz parasını çöp projelere gömmekle meşgul

Mansur Yavaş o ismi yerden yere vurdu! Halkın tertemiz parasını çöp projelere gömmekle meşgul
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Biz gerçek belediyecilik yapıyoruz” diyerek eski başkan Melih Gökçek'in o projelerini eleştirdi.

Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Yavaş burada yaptığı konuşmada eski Başkan Melih Gökçek'e göndermelerde bulunarak, çöp projelere harcanan paralara dikkat çekti.

Yavaş, en büyük projelerinin insanları yeniden üretmeye teşvik etmek olduğunu belirtti.

“HALKIN PARASINI ÇALIŞMAZ ÇÖP PROJELERE GÖMMEKLE MEŞGUL”

Yavaş, Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Herkes 'benim çılgın projem' deyip halkın tertemiz parasını çalışmaz çöp projelere gömmekle meşgul. Benim çılgın projem falan yok. En büyük projem insanları yeniden üretmeye teşvik etmek. Biz gerçek belediyecilik yapıyoruz. Ankara halkının parasını sadece Ankara’da yaşayanların ihtiyaçları için karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

4948de27-ddce-48f5-8e83-05043a92b011-w.jpg

“3 BİN 500 DÖNÜMLÜK BİR PROJE PLANLADIK”

Ankara'da yaşayan 81 ilden herkesin kendi kültürünü yaşatması için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yavaş, "Oradaki kültür, lezzetleri Ankara’da tadamıyoruz bir vesile olmayınca. Siz yüzlerce kilometre uzaktan buraya geldikten sonra kendi evlatlarınızın Erzurum ve Kars’ın kendi kültürünü her yönüyle yaşamasını istersiniz." dedi. Bu amaçla 3 bin 500 dönümlük bir proje planladıklarını söyledi.

e7f508c0-97af-4772-9d93-234bc9efc70c-w.jpg

“BİZDEN BAŞKA İHALE CANLI YAYINLAYAN YOK”

Yavaş, "Herkes, ‘Benim çılgın projem’ deyip halkın tertemiz parasını çalışmaz çöp projelere gömmekle meşgul. Benim çılgın projem falan yok. En büyük projem insanları yeniden üretmeye teşvik etmek." diyerek, tek başına yönetilen belediyelerde halkın ödediği paraların çöp projelere gidebileceğine dikkat çekti.

Şeffaf bir yönetim anlayışına vurgu yapan Yavaş, hesap verme konusundaki önceliklerini vurguladı ve "Bizden başka ihale canlı yayınlayan yok. İsteyen istediği ihaleyi YouTube’dan izleyebiliyor." dedi.

e71f5dd7-baf6-462d-8a80-cf51a5276472-w.jpg

“BU KADAR İNSAN NE YER NE İÇER HİÇ DÜŞÜNMEDİNİZ Mİ?”

Ankara halkının güvenini kazanarak seçildiklerini belirten Yavaş, "Servet gibi geliriniz varken bu kadar insan ne yer ne içer hiç düşünmediniz mi?" diyerek sosyal destek çalışmalarına vurgu yaptı.

95ae5bad-7c86-4f18-9d1f-cc10961bbe72-w.jpg

Sosyal destek alan ailelere doğal gaz desteği verdiklerini, kırtasiye yardımı, et desteği, servis yardımı gibi projelerle yoksulluğu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade etti. Yavaş, "Yoksulluğu yönetmek yerine, yoksulluğu ortadan kaldıracak projeler yapmak zorundayız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar