Erdal Beşikçioğlu’ndan çok konuşulacak Erdoğan itirafı! Hemen istifa ettim iyi ki de o lafı etmiş

Erdal Beşikçioğlu’ndan çok konuşulacak Erdoğan itirafı! Hemen istifa ettim iyi ki de o lafı etmiş
CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Devlet Tiyatrolarından neden istifa ettiğini açıkladı. Erdoğan ayrıntısı dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Sözcü TV’de canlı yayın konuğu oldu.

Saygı Öztürk’ün sorularını cevaplandıran Beşikçioğlu, Devlet tiyatrolarından istifasının nedenini de açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu, AKP iktidarının etkisiyle devlet tiyatrolarından istifa etme kararı aldığını açıklarken, yaşanan sebep-sonuç ilişkisi ve tiyatroların çeşitliliği konularına vurgu yaptı.

edr.jpg

Ordu'da bir turne esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir konuşmasını taklit ederek, "Sanatçılar çok ileri gittiler, parasını biz veriyoruz, istediğimizi yapacaklar" dediğini aktaran Beşikçioğlu, bu durumun devlet tiyatroları içinde çeşitliliğe zarar verdiği düşüncesiyle istifa ettiğini ifade etti.

0999999.jpg

Erdal Beşikçioğlu, istifasının ardından "Tatbikat Sahnesi" adlı tiyatro topluluğunu kurduklarını ve bu sayede sanat yolculuğuna devam ettiklerini söyledi.

iiu.jpg

Programda dışarıdan aday olma eleştirilerine de cevap veren Beşikçioğlu, her gün insanların evlerine girerek onlarla iç içe olduğunu ifade etti. Bu açıklamalarıyla dikkat çeken Erdal Beşikçioğlu, seçim sürecindeki adaylık yolculuğunu sürdürmeye hazır olduğunu belirtti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar