AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’tan misilleme: Mansur Yavaş'ın yüzde 70 zammını az buldu

AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’tan misilleme: Mansur Yavaş'ın yüzde 70 zammını az buldu
AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Turgut Altınok, yerel seçimler için ilk vaadini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP'nin adayı olan Turgut Altınok, seçim kampanyası kapsamında ilk vaadini açıkladı.

Altınok, partisinin Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, "Ankaramızın solan yüzü gülecek. Ayırmadan, kayırmadan el ele olacağız, Ankara’yı hep beraber yöneteceğiz. Diyelim ki CHP’li bir ilçe belediye başkanımıza asla engelleme olmayacak. Biz engellensek de engellemeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

aa-20240118-33472925-33472919-ak-partinin-ankara-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-turgut-altinok.jpg
Fotoğraf: AA

"MAAŞLARINIZ BİRAZ DÜŞÜK"

Altınok'un konuşmasının ana teması, Ankara'nın her kesimine eşit hizmet ve adaleti sağlama üzerine odaklanırken, özellikle Belediye personellerine yönelik maaş konusuna da değindi. "Maaşlarınız biraz düşük" diyerek çalışanların ekonomik durumunu gündeme getiren Altınok, bu konuda çözüm önerisi sunmayı vaat etti. "Maaşlarınıza biraz zam yapacağız. Verilen zam gecikmiş olan bir zamdır. Üstelik de Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarına zam yapacağız" açıklamasıyla, belediye personellerini sevindirmeyi amaçladı.

"ANKARA HİZMETE KAVUŞACAK"

Altınok, geçmiş belediye başkanlığı deneyimine vurgu yaparak, "Anketler, sosyal medya ve bir de Ankaramızın gerçekleri var. 22 senen belediye başkanlığı yaptım ama Ankaramızın her köşesine dokundum. Birçok köyüne dokundum. İnşallah 31 Mart’ta Ankaralı emaneti teslim ettikten sonra göreceğiz ki Ankara nice eserlere, hizmetlere kavuşacak. Artık mazeret zamanı değil. Artık engelleniyoruz mazeretinin arkasına sığınmak yok" şeklinde konuştu.

aa.jpg
Fotoğraf: AA

BELEDİYECİLİK GEÇMİŞİNİ HATIRLATTI

Son olarak, Altınok, Keçiören Belediyesi'nde geçmişte uyguladıklarıyla örnek göstererek, "Keçiören Belediyesi’nde işçimize ve memurumuza ikramiye veya EYT’lilere kıdem tazminatlarını gecikmeden ödedik. Büyükşehirde 5-6 ayda bunu zor aldılar. Rahat olsunlar. Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla uğraşmayacağız. Hep beraber birlik ve beraberlik içinde, temiz bir sayfayla birçok hizmete kavuşacak" diyerek gelecek planlarına dair umut vaat etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar