Herkes Murat Kurum’u düşünürken en büyük rakip ortaya çıktı: Kılıçdaroğlu'na en yakın isim İmamoğlu'na karşı harekete geçti

Herkes Murat Kurum’u düşünürken en büyük rakip ortaya çıktı: Kılıçdaroğlu'na en yakın isim İmamoğlu'na karşı harekete geçti
CHP Kurultayı’nın birinci tur oylamasından sonra eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çekilmesine “İzin vermiyoruz. Mücadele edeceğiz, kaybedeceğiz” diyerek karşı çıkan İmambakır Üküş, İYİ Parti’yi İmamoğlu’na karşı ortak rakip çıkarma çağrısında bulundu.

CHP Kurultayı'nda eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı çıkışla gündeme gelen İmambakır Üküş, şimdi de İYİ Parti'ye önemli bir çağrıda bulundu.

imambakir-ukus-kimdir.webp

Üküş, yazdığı yazıda, İYİ Parti'nin İstanbul'da aday çıkarmamasını ve Zafer Partisi'nin lideri Azmi Karamahmutoğlu'nun ortak aday olmasını önerdi.

İYİ Parti'nin İstanbul'daki işinin herkesten daha zor olduğunu belirten Üküş, parti içindeki tercihlerin, Cumhurbaşkanı adaylarına yönelik önerilerin zor bir duruma düşmesine neden olacağını ifade etti.

gdoozvvxaaajcfd-e1704697990556.jpg
Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu

Üküş, ayrıca, İYİ Parti'nin geçmişte desteklediği isimlerin şimdi aleyhlerine aday olması durumunda, partinin zor bir açmaz içinde kalacağına vurgu yaptı.

İYİ PARTİ'YE ORTAK ADAY ÇAĞRISI

Özellikle İstanbul'da, Zafer Partisi lideri Azmi Karamahmutoğlu'nun adaylığına karşı da zor bir durumla karşılaşabileceklerini belirten Üküş, İYİ Parti'nin İstanbul'da aday çıkarmaması ve Azmi Karamahmutoğlu'nun, İYİ Parti ile işbirliği yaparak ortak aday olması gerektiğini savundu.

ZAFER PARTİSİ'NİN TANITIM TOPLANTISINA KATILMIŞTI

kus.jpg

Üküş'ün ayrıca Zafer Partisi'nin İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun tanıtıldığı toplantıda da görülmüştü.

Üküş, köşe yazısını sosyal medya hesabından paylaştı.

imambakir-ukus-twet.jpg

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar