Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz evleniyor! Paylaşımı kafaları karıştırmıştı

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz evleniyor! Paylaşımı kafaları karıştırmıştı
Kanal D'nin izleyicileri tarafından büyük ilgiyle takip edilen dizisi 'Yargı'ın başarılı oyuncusu Pınar Deniz ile sevgilisi olan meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı.

Yaz aylarında düğün için hazırlıklara başlayan çift, gelinlik, damatlık ve ev alışverişi gibi detaylarla meşgul olmaya başladı. Uzun süredir birlikte olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz ağustos ayında romantik bir tatil için İngiltere'nin yolunu tutmuştu.

PARMAĞINDAKİ TEKTAŞ KANITLAMIŞTI

Deniz, Cambridge'deki bir anlarını "İşte bu!" notuyla sosyal medyada paylaşırken, Yıldırım da kalp emojisiyle cevap vermişti. Ardından Deniz'in parmağındaki tektaşı gösteren bir paylaşım yapmasıyla evlilik teklifi aldıkları açıkça ortaya çıkmıştı.

rfrft.jpg

İkilinin birlikte katıldığı tiyatro oyununun galasında yaşanan bir an ise aşklarını bir kez daha gözler önüne sermişti. Deniz, Yıldırım ile fotoğraf çektirirken kolundaki çantasını diğer kola alarak "Aşkımızın arasına hiçbir engel giremez. Diğer koluma alıyorum çantayı. Aramıza kimse giremez" diyerek duygularını dile getirmişti.

662f2e67a02b6c7472fe2dbb.webp

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başlamış olması, hayranlarını heyecanlandırmış durumda. İkili, gelinlik, damatlık ve ev alışverişi için araştırmalar yapıyor ve set aralarında bu konulara zaman ayırıyorlar. Aileleri ve yakın dostları da bu mutlu süreçte destek oluyorlar.

662f2e6fa02b6c7472fe2dbe.webp

DÜĞÜN YERİ YAKIN ZAMANDA AÇIKLANACAK

Çiftin düğün yerinin ise yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz, 1993 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü bitirmesinin ardından, kariyer yolculuğunda kamera önünü seçti. 2014 yılında "Sil Baştan" dizisinde yardımcı oyuncu rolünde ilk ekran deneyimi, 2017 yılında ise "Kardeşim Benim 2" filmi ile ilk sinema deneyimini tattı. Özellikle internet dizisi "Aşk 101" (2020-2021) ile Pınar Deniz'in kariyeri ivme kazandı ve bugün Türk sinemasının ve televizyonlarının aranan yüzü haline geldi.

PINAR DENİZ'İN EN İYİ DİZİLERİ:

1. SİL BAŞTAN (2014)

Oyuncular: Emre Kınay, Dilara Gönder, Pınar Deniz, Murat Dalkılıç, Sergen Yalçın, Esra Dermancıoğlu

"Sil Baştan"da Pınar Deniz, Evrim karakterine hayat verdi. Çocukları okulu bitirebilsin diye para veren sekiz aile, İzzet Ünver Yatılı Anadolu Lisesi'nin 100. yılı kutlamalarına gölge düşürür. Büyük bir karmaşaya yol açan bu olay, öğrencilerin son sınıfı yeniden okumasına neden olur.

2. Vatanım Sensin (2016-2018)

Oyuncular: Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Şebnem Hassanisoughi, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Celile Toyon Uysal, Fatih Artman, Onur Saylak

Pınar Deniz, tarihi dram türündeki "Vatanım Sensin" dizisinde Yıldız isimli karakteri canlandırıyor. İşgal altındaki bir Türk şehrinde, bir Türk askeri düşman için çalışmaya başlar. Ama aslında düşmanın tarafında değildir. Ancak ailesini kaybetme pahasına bu sırrı saklamak zorundadır.

3. Menajerimi Ara (2020)

Oyuncular: Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Gamze Karaduman, Semi Sırtıkızıl, Nazlı Senem Ünal, Beran Kotan, Ayşenil Şamlıoğlu, Bedir Bedir, Buse Sinem İren, Duygu Şen, Pınar Deniz

Fransız yapımı "Dix Pour Cent" dizisinden uyarlanan "Menajerimi Ara", İstanbul'daki büyük bir menajerlik şirketi çalışanlarının iş ve özel hayatına odaklanıyor. Menajerler, bir yandan yıldız oyuncu ve müzisyenlerini bir yandan da proje sorumlularını mutlu etmeye çalışmaktadır. Dizinin her bölümünde ünlü bir isim, kendisini canlandırarak konuk oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Pınar Deniz de bir bölümde kendi kurgusal versiyonunu canlandırıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar