Mauro Icardi'den Galatasaray taraftarlarına sürpriz

Mauro Icardi'den Galatasaray taraftarlarına sürpriz

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılı taraftarları sevindirecek özel bir hediye hazırlıyor.

Kulübün resmi Fan Token partneri Socios.com üzerinden yapılan açıklamaya göre, Icardi, 2023-2024 sezonunun anısına imzalı kramponlarını dünyanın dört bir yanındaki Galatasaray Fan Token sahibi taraftarlara hediye edecek.

Socios.com uygulaması, Galatasaray taraftarlarına kulüplerinin kararlarında söz sahibi olma fırsatı sunuyor. Uygulama, Türkiye dışında yaklaşık 100 ülkeden binlerce Galatasaray taraftarının katılımıyla en aktif taraftar topluluğunu barındırıyor. Bu platform üzerinden gerçekleştirilen oylamalar ve anketler, taraftarların kulüple olan bağını güçlendiriyor.

Geçmişte de benzer etkileşimler yaşanmıştı. Örneğin, Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens'in forma numarasını belirlemek için Socios.com uygulamasında yapılan ankete, 24 saat içinde Türkiye dışında 76 ülkeden binlerce Galatasaray taraftarı katılım göstermişti.

Galatasaray maç biletlerine ve takımın lisanslı ürünlerine sadece Türkiye'den değil, dünyanın birçok yerinden taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Icardi imzalı formalar ve futbolcunun gol sevincinin yer aldığı özel tasarım GS Store atkıları, İspanya'dan İtalya'ya, Portekiz'den Arjantin'e kadar geniş bir coğrafyada büyük ilgi görüyor.