Arka Sıradakiler'in asi kızıydı! Sevda Dalgıç’ın son görüntüsü şaşırttı

Arka Sıradakiler'in asi kızıydı! Sevda Dalgıç’ın son görüntüsü şaşırttı
Fox TV'de 2007 yılında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterine hayat veren Sevda Dalgıç, zaman içindeki değişimiyle dikkat çekti. Nişantaşı'nda görüntülenen Dalgıç, yeni mesleğini açıkladı.

Arka Sıradakiler, gençlik dizileri arasında öne çıkarak, yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. Sevda Dalgıç, Özge karakteriyle dizi izleyicilerinin hafızasında yer edinmiş isimlerden biriydi.

uuju.jpg

SON HALİ ŞOKE ETTİ

Dizinin renkli karakterleri günümüzde bile takip edilirken, Dalgıç'ın son hali görenleri şaşırttı. İmajını yenileyen Dalgıç, sarı saçlarını siyaha boyatarak dikkatleri üzerine çekti. Yeni görünümüyle herkesi şaşırtan Dalgıç, esmer bir görünüm için ise, "10 sene sarışındım, artık esmer olmaya alışmalıyım" şeklinde konuştu.

640xauto.webp

OBJEKTİFLERDEN BİRAZ UZAKTAYIM

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Dalgıç, "Şu anda biraz uzaklardayım," diyerek dizi sektöründen menajer oyunları ve gruplaşma nedeniyle uzaklaşmak zorunda kaldığını açıkladı. Snobmagazin'in haberine göre, Dalgıç, şu anda sağlıklı yaşam ve beslenme eğitmenliği yaptığını belirtti.

771518.webp

Oyunculukla ilgili yaşadığı sıkıntıları dile getiren Dalgıç, "Sağlıklı ve iyiyim. Sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum. Ancak sektördeki döngü aynı kişiler üzerinden dönmeye devam ediyor. Bu yüzden sağlığa yöneldim. Eskiden castlar karakterlere uygun olarak yapılıyordu, şimdi bu döngü değişti.

u9.jpg

Artık aynı oyuncular farklı projelerde rol alıyor ve bu inandırıcılığı azaltıyor. Oyunculuk yetenekleriyle ön plana çıkan birçok isim iş bulamıyor. Eskiden her şey daha farklıydı," ifadelerini kullandı.

ij.jpg

SEVDA DALGIÇ KİMDİR

İstanbul'un 1984 doğumlu Sevda Dalgıç, oyunculuk tutkusunu Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde aldığı eğitimle pekiştirdi. İlk büyük çıkışını, Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği ve Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Arka Sıradakiler dizisiyle yaşadı. Özge karakterine hayat vererek adını geniş kitlelere duyurdu. Henüz 23 yaşındayken bu diziyle tanınan Dalgıç, televizyon ekranlarından bir süre ayrılarak Alaçatı'da bir mekan işletmeye başladı.

2018'de ise Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse gibi isimlerle başrolü paylaştığı Avlu dizisine trans birey Bade karakteriyle katıldı. Sağlık sorunları nedeniyle bu projeden ayrılmak zorunda kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar