10 yıllık küslüğün perde arkası! Demet Akalın Zuhal Topal ile neden konuşmadıklarını ilk kez anlattı

10 yıllık küslüğün perde arkası!  Demet Akalın Zuhal Topal ile neden konuşmadıklarını ilk kez anlattı
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sunuculuğunu yaptığı 'Gel Konuşalım' programında, bir zamanlar çok yakın olduğu arkadaşı Zuhal Topal ile neden konuşmadıklarını ilk kez açıkladı.

Demet Akalın, sunuculuğunu üstlendiği Gel Konuşalım programında Zuhal Topal ile 10 senedir küs olduğunu açıkladı.

Akalın, Zuhal Topal ile yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Zuhal Topal da 10 yıldır benimle konuşmuyor... O zamanlar aramız çok iyiydi, sürekli bir araya gelir, 4-5 aile birlikte vakit geçirirdik...

knslgf7b6ku6thbn9cmrgg.webp

"GAZETECİLERE HAMİLE DEDİM"

Bir konser sırasında gazetecilere 'Zuhal hamile' dediğimde, olay olmuştu. 'Daha anneme bile söylemeden nasıl böyle bir şeyi açıklayabilirsin' gibi tepkiler aldım...

"BİR DAHA ASLA TÖVBE"

Tabii hemen özür diledim... Sonrasında, onunla karşılaştığımda bile bir 'merhaba' alamadım. İftar vaktinde karşılaştığımızda bile bana selam vermedi... Bir keresinde cenazede selam verdim, karşılık alamadım... Bir daha asla tövbe"

mqxfjuwgh0kxovvn9o33pg.webp

ZUHAL TOPAL KİMDİR

Zuhal Topal, İstanbul'da 23 Eylül 1976 tarihinde Gaziantepli bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta tek kişilik tiyatro oyunuyla oyunculuk tutkusunu keşfetti. Lise yıllarında mobilya dekorasyon eğitimi aldı ve ardından Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümüne ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne aynı anda kabul edildi. Tercihini tiyatro üzerine yaparak eğitimine devam etti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı eğitim sürecinde iki tiyatro oyununda başrol oynadı.

yfhqknentkkqhgjzmffezq.webp

HANGİ PROJELERDE YER ALDI

Kariyerine adım atan Topal, 1994 yılında Show TV'de yayınlanan "Palavra Aşklar" adlı dizide rol aldı. 2000'li yılların başında çeşitli reklam projelerinde yer aldı ve Sinan Çetin'in asistanlığını yaptığı "Film Gibi" programıyla tanındı. 2003-2006 yılları arasında "Sihirli Annem" dizisinde "Suzan" karakterini canlandırarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Daha sonra "Selena", "Papatyam", "Zuhal Topal'la İzdivaç" gibi projelerde yer aldı. "Geniş Aile" dizisindeki performansı da dikkat çekti. 2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan "Avrupa Avrupa" dizisinde başrol oynadı ve bu rolüyle ödül kazandı.

2018-2021 yılları arasında FOX'ta "Zuhal Topal'la Sofrada" isimli yemek yarışmasını sundu ve büyük ilgi gördü. 2021'de ise TV8'de "Yemekteyiz" programının sunuculuğunu üstlendi ve "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" olarak ekrana geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar