Cem Yılmaz Hasan Can Kaya tartışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu

Cem Yılmaz Hasan Can Kaya tartışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu
Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerdeki bir gösterisinde Hasan Can Kaya'yı küfürlü konuşmasından dolayı Ti’ye almıştı. Bu polemiğe Şahan Gökbakar da dahil oldu.

Uzun bir aranın ardından 'CMXXIV' adlı stand-up gösterisiyle sahnelere dönen Cem Yılmaz, şov sırasında Gebze'den gelen bazı seyircilere gönderme yaparak Hasan Can Kaya'yı hedef aldı.

Kaya'nın gösterilerinin ertelendiğini ima eden Yılmaz, meslektaşını küfürlü konuşması nedeniyle eleştirdi. "Hasan Can Kaya böyle konuşuyor ya; 'Naber a., iyi sen a.', siz de Gebze'den gelin tamam mı a.?" diyerek tepki gösterdi.

HASAN CAN “İZLEDİM AMA YAPAMAMIŞ”

Omzunu kırıp ameliyat olan Hasan Can Kaya ise, Cem Yılmaz'ın gösterisindeki bu sözlerin ardından şunları söyledi:

dekor-test-burakyildirimby-fikirsanat-orionrentalhouse-1jpg-5nuzjavdeeooznyovid7lw.jpg

"Evet, çocuklar izletti. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim.”

ŞAHAN GÖKBAKAR TARAFINI BELLİ ETTİ

Bu polemiğe dahil olan komedyen Şahan Gökbakar da Instagram'da Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programını izlerken verdiği bir pozu paylaşarak tarafını belli etti. Gökbakar, "1 saat müsaade edin. Biraz gülüp, eğlenip, geliyorum. Hasan Can Kaya" notuyla paylaşım yaptı.

ing1jpeg-xjn5h0wbw0wgu71-0mrpra.jpg

VETERAN NEDİR?

Veteran terimi genellikle belirli bir alanda uzun yıllar deneyim kazanmış, emekli olmuş veya ileri yaşa sahip kişiler için kullanılıyor. Özellikle spor, askeri, iş dünyası ve sanat alanlarında sıkça kullanılan bir terim. Bu kişiler genellikle o alandaki bilgi ve birikimlerini aktarmaya, danışmanlık yapmaya veya emekli olduktan sonra da belirli bir rol veya pozisyonla ilişkili olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Veteranlar, genellikle saygı gören ve alandaki uzmanlık ve deneyimleri nedeniyle takdir edilen kişiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar