Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ablası kardeşini tacizle suçladı! Sessizliğini bozup ne söyledi

Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ablası kardeşini tacizle suçladı! Sessizliğini bozup ne söyledi

Kardeşlerim dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ablasının iddiaları ortalığı karıştırdı.

ATV’nin her bölümü neredeyse hastanede biten, dram temalı lise dizisi Kardeşlerim’de Doruk karakterine can veren oyuncu Onur Seyit Yaran son olarak ekranlara Yan Oda dizisi ile gelmişti.

Onur Seyit Yaran✨ (@onur_seyit_yaranm) added a photo to their Instagram account: “Birbirin bellerini tutmaları.???? @onurseyityaran #onurseyityaran #subur… | Serie tv

Ünlü oyuncunun başrollerini Şevval Şam, Caner Cindoruk ve Derya Pınar Ak ile paylaştığı dizinin ömrü çok olmadı, ekranlara kısa sürede veda etti.

Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran'ın ablasından şok iddia! | Magazin

"SİZİ ÖLDÜRÜRÜM DİYOR"

Başarılı oyuncunun ablası sosyal medyada çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Abla, kardeşini taciz ve tehditle suçlayarak “Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum. Senin doğmamış çocuğunu, kocanı … diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, sizi öldürürüm diyor” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran'ın ablasından şok iddialar! Önce paylaştı sonra özür diledi - Mavi Kadın

Abla, “Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş” iddialarında bulundu.

“ABLAM TEDAVİ SÜRECİNDE”

Dikkat çeken bu iddiaların ardından Onur Seyit Yaran, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak gerçeği şöyle açıkladı: Ablam psikolojik depresyon tedavisi sürecinde. Bu yüzden ona karşı bir hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim.

ekran-goruntusu-2024-05-15-144808.png

PİŞMAN OLUP ÖZÜR DİLEDİ

Sosyal medyada videoların yayılmasının ardından iddialarına karşılık abla yeniden bir paylaşım yaparak özür mesajı yayınladı.

Abla, yeni bir paylaşımla “Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için herkesten özür dilerim. Boş yere zamanınızı aldım, sevgiler” dedi.

Resim

Resim

İlgili Haberler