Ünlü isim canlı yayında resmen açıkladı: Fenerbahçe'nin satın alacağı pilot takım belli oldu

Ünlü isim canlı yayında resmen açıkladı: Fenerbahçe'nin satın alacağı pilot takım belli oldu
Fenerbahçe'nin pilot takım projesi kapsamında, TFF 3. Lig ekibi Bayrampaşaspor'u satın alacağı açıklandı.

Ajansspor''dan alınan habere göre, TFF 3. Lig ekibi Bayrampaşaspor’un Teknik Direktörü Engin Korukır, Radyospor''da Salim Manav''ın canlı yayın konuğu oldu.

Korukır, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe''nin pilot takım projesi kapsamında kulüplerini satın almak için teklifte bulunduğunu açıkladı.

Bayrampaşaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

 "Bayrampaşaspor''da bu sezon ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Hafta sonunda sahamızda Kahraman FK ile oynayacağız, kazanarak derin bir nefes almak istiyoruz. Amacımız bu sezon ligde kalmak. Darıca Gençlerbirliği''nin eski başkanı Arif Gülen''in şike iddiasıyla ilgili açıklamaları vardı, bununla ilgili süreç devam ediyor. Birkaç kulübünde bu konuyla ilgili başvurusu olduğunu da biliyoruz. Fenerbahçe, Bayrampaşaspor''u satın almak için teklif yaptı. Bu süreç bizden önce gelişmiş ancak imza aşamasında anlaşma olmamış. İlerleyen süreçte neler yaşanacak bekleyip görmek lazım."

3 Lig 2’inci Grup’ta 28 haftalık süreçte 5 galibiyet, 10 beraberlik ile 12 mağlubiyet elde eden Bayrampaşaspor 25 puanla 15. sırada yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar