Süper Lig'in 4 büyüğünden 23 Nisan mesajı

Süper Lig'in 4 büyüğünden 23 Nisan mesajı
Spor Toto Süper Lig’in 4 büyük kulübünden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin paylaşım yapıldı.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ/GÜNBOYU

Düşman işgali altındaki Anadolu ve Rumeli topraklarında, Mustafa Kemal Paşa''nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı''nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 103 yıl önce bugün 23 Nisan''da açıldı

Günün anlam ve önemi ile ilgili Süper Lig’in 4 büyük kulübünden paylaşımlar yapıldı.

Beşiktaş Spor Kulübü’nün internet sitesinde, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi''nin açıklamalarına yer verildi.

TBMM''nin açılışının 103. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''nı kutlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şunları kaydetti:

“Atatürk''ün ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda; istikbalimizin teminatı olacak çocuklarımızın ülkemize faydalı bireyler olarak yetişebilmeleri için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş ailesi adına; Türkiye Büyük Millet Meclisi''nin açılışının 103. yıl dönümünü ve ülkemizdeki çocuklarımız başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''nı kutluyorum."

Fenerbahçe Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşılan videolu kutlama mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''mız kutlu olsun."

Galatasaray''dan yapılan açıklamada ise şunlar söylendi:

"Türlü zorluk ve fedakârlık neticesinde kazanılmış cumhuriyetimizin mihenk taşı, egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi''nin 103. kuruluş yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şanlı ecdadımızı minnetle yâd ediyoruz. Aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Ata''mızın armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''mız kutlu olsun." 

Trabzonspor ise sosyal medya hesabından ''''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun'''' denilerek Bayram kutlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar