Türkler artık Schengen vizesini Hintlilerden alacak...

Türkler artık Schengen vizesini Hintlilerden alacak...
Dünyanın önde gelen vize şirketlerinden olan Hindistan merkezli BLS International Services (BLS), Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Hintli şirket, Türk şirketi iData Danışmanlık ve Hizmet Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin %100 hissesini satın almak üzere anlaşma imzaladı.

Patronlar Dünyası'nın aktardığına göre; Hindistan merkezli BLS International Services (BLS), Türkiye pazarına adım attı. BLS, Türk şirketi iData Danışmanlık ve Hizmet Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin hisselerini satın almak için anlaşma imzaladı.

Hindistan merkezli önde gelen vize şirketlerinden BLS International Services (BLS), Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Bu kapsamda, Hint devi, Türk şirketi iData Danışmanlık ve Hizmet Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin yüzde 100 hissesini satın almak üzere anlaşma imzaladı.

45.jpg

Hintli dev, Türk şirketi için 50 milyon Euro ödeyecek. Türkiye merkezli önde gelen oyuncu iDATA, Vize ve Konsolosluk Hizmetleri konusunda uzmanlaşmış durumda. Bu satın alma, BLS'nin genişleyen portföyüne stratejik bir katkı sağlayacak.

2-004.jpg

15'DEN FAZLA ÜLKE, 37'DEN FAZLA MERKEZ...

Türkiye'de faaliyet gösteren iDATA, çeşitli hükümetlere geniş kapsamlı vize başvuruları ve konsolosluk hizmetleri sunmaktadır. Şu anda, firma 15'ten fazla ülkede 37'den fazla Vize Başvuru Merkezi (VAC) işletmektedir ve Almanya, İtalya ve Çek Cumhuriyeti'ndeki diplomatik misyonlara hizmet vermektedir.

1-003.webp

Özellikle iDATA, 2006 yılından bu yana İtalya Diplomatik misyonuna ve 2012 yılından itibaren de Alman Hükümetine belirli coğrafyalarda Vize ve Konsolosluk Hizmetlerinin tek sağlayıcısı olmuştur. 2022 takvim yılı için denetlenen konsolide mali tablolara göre iDATA, 19,9 milyon EURO gelir ve 10,4 milyon EURO FAVÖK (Fakat Önce Amortismanlar ve Kur Farkları Dışındaki Faaliyet Karı) elde etti.

3-001.jpg

YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar