Malezya'da dehşet veren iş kazası! İnşaat işçisinin gözüne saplanan çivi, beyninden çıktı...

Malezya'da dehşet veren iş kazası! İnşaat işçisinin gözüne saplanan çivi, beyninden çıktı...
Malezya'da bir inşaat şantiyesinde meydana gelen olağanüstü bir iş kazası, doktorları şaşkına çevirdi. Bir inşaat işçisi, çalıştığı çivi çakma makinesinin aniden arızalanması sonucu, 3 cm'lik bir çivinin gözünden içeri girerek beynine saplanmasıyla karşılaştı.

Koruyucu gözlük kullanmadan hava basınçlı çivi tabancası kullanan, ismi açıklanmayan 30 yaşındaki inşaat işçisi, ekipmanın sıkışması nedeniyle korkunç bir şekilde yaralanarak acil bir durumla karşılaştı.

İnceleme yapmak amacıyla yüzünü çivi çakma makinesine yaklaştıran bir işçi, bu sırada makinenin aniden çalışması sonucu sol gözüne 3 cm'lik bir çivinin saplanmasıyla acil olarak hastaneye kaldırıldı.

.webp

Koruyucu gözlük kullanmadan hava basınçlı çivi tabancası kullanan ve ekipmanın sıkışması sonucu sol gözüne 3,2 cm'lik çivi saplanan ismi açıklanmayan 30 yaşındaki inşaat işçisi, acil durum şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Hemen ameliyata alınan işçiye doktorlar tarafından tetanoz iğnesi, damla yoluyla antibiyotik ve nöbet önleyici ilaç enjekte edildi.

00.webp

Yapılan röntgen incelemeleri, çivinin, hayati önem taşıyan beyninin ön lobunun derinliklerine 3,2 cm saplandığını gösterdi. Sol gözünün yan kantusunda yaralar ve sol yörünge tavanında ve tabanında kırıklar tespit edilen işçi, Cureus tıp dergisinde yayınlanan araştırmaya göre, çivinin hayati arterleri ve sinirleri ıskalayarak uzun vadeli hasardan kurtuldu.

000.webp

Hasta, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı ve görme yeteneğini kaybetmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar