İran, Pakistan'ı bombaladı: Orta Doğu'da işler iyice karıştı!

İran, Pakistan'ı bombaladı: Orta Doğu'da işler iyice karıştı!
İran Ulusal Güvenlik Konseyi'ne yakın olan Nour News, İran’ın Pakistan’da olan Ceyşu'l Adl adlı örgütün iki üssüne füze ve İHA saldırısı yaptığını açıkladı.

İran Ulusal Güvenlik Konseyi'ne yakın olan Nour News, İran’ın Pakistan’da olan Ceyşu'l Adl adlı bir grubun iki üssüne füze ve İHA saldırısı yaptığını duyurdu. Ceyşu'l Adl’ye ait 2 karargahın hedef alındığı söyleyen haberde, “Bu karargahlar füzeler ve İHA’lar ile imha edildi. Dün gece de Irak'ın kuzeyindeki MOSSAD casusluk merkezleri ve Suriye’de IŞİD karargahı İran tarafından füzeler ile hedef alınmıştı” ifadeleri kullanıldı.

2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Pakistan, İran’ın topraklarına hava saldırısı yaptığını doğruladı. Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamada, İran’ın Pakistan hava sahasını nedensiz yere ihlal edildiği söyleyerek, İran’ın düzenlediği hava saldırısında 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 3 çocuğun ise yaralandığı açıkladı. Söz konusu saldırının şiddetle kınandığı açıklamada, “Pakistan'ın egemenliğinin bu şekilde ihlal edilmesi kabul edilemez ve ciddi sonuçlar doğurabilir” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar