Türkiye'nin en itici 10 ünlüsü belli oldu!

Türkiye'nin en itici 10 ünlüsü belli oldu!
Sosyal İçerik Platformu Onedio'nun yaptığı ve binlerce katılımcının oy kullandığı ankette Türkiye'nin en itici 10 ünlüsü seçildi. İşte isim isim sevilmeyen ünlüler...

Herkesin sevdiği ünlüler gibi hiç sevmediği ünlü isimler de var. "Türkiye''de en çok sevilmeyen ünlüler kim?" sorusuna cevap bulmak üzere yola çıkan Onedio, çok sayıda katılımcının yanıtladığı anket ile Türkiye''nin 2022 yılında en sevilmeyen 10 ünlüsünü tespit etti.

10. OKAN BAYÜLGEN



Televizyonun ''dahi çocuğu'' olarak tanınan Okan Bayülgen''in seveni gibi sevmeyenleri de çok fazla. Şu anda tv100 ekranlarında Uykusuzlar Kulübü programının sunuculuğunu üstlenen şovmen, listeye 10. sıradan giriş yapıyor.

9. DEMET AKALIN



Demet Akalın senelerdir Türkiye gündeminin başlıca malzemelerinden biri. Kimi zaman ses getiren şarkıları ile olay yaratan Akalın, kimi zaman da bozuk Türkçesi ve yaptığı gaflar ile kamuoyunun gündemine oturuyor. En sevilmeyen ünlüler listesinin gediklilerinden biri olan Akalın bu sene 9. sırada yer alıyor.

8. BİRCAN BALİ



Sosyal medyada ''patavatsızlık'' denilince akla ilk gelen isimlerden biri de sunucu Bircan Bali. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından biri olan Bali, sosyal medyanın en sevilmeyen isimleri arasında yer alıyor. Özellikle bu anketin sonuçlanmasının ardından Hafsanur Sancaktutan ile girdiği polemikte birçok ünlü oyuncudan tepki gören Bali, 2022 listesinde 8, sırada yer alıyor.

7. ŞEYMA SUBAŞI



Televizyon yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişkiden sonra popülerliğe kavuşan ve İnstagram fenomeni haline gelen Subaşı''nın her yaptığı olay yaratıyor. Son olarak çıkardığı ''Sadece Şeyma'' kitabı ile alay konusu olan Subaşı, Ilıcalı ile evliliğini noktalayarak Mısırlı bir milyarder ile ilişkiye başladı. Şeyma Subaşı 2022''nin en sevilmeyenleri listesinde 7. sırada. 

6. MERVE BOLUĞUR



Tutarsız hareket ve açıklamaları ile sosyal medyada ''kafayı yemiş'' ithamlarına maruz kalan Boluğur, geçtiğimiz yıl Mert Aydın ile evlenmişti. Aydın ile yaptığı evlilik yalnızca 53 gün süren ve boşanma kararı alan Boluğur da magazin gündeminin gediklilerinden biri. Doğal ve samimi bulanlar gibi Boluğur''u itici bulanlar da oldukça fazla.

5. AHMET SONUÇ (JAHREİN)



Twitch ve Youtube üzerinden yaptığı yayınlarla popüler olan Jahrein mahlaslı Ahmet Sonuç, uzun bir süredir siyaset gündemini meşgul ediyor. 2023 genel seçimlerinde bağımsız milletvekili olacağını açıklayan Sonuç''un, Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı eleştirel açıklamalar gündem olmuştu. Son olarak kendisi gibi Youtube''dan yayınlar yapan Fitness eğitmeni Savaş Cebeci ile mahkemelik olan Ahmet Sonuç, en iticiler listesine 5. sıradan giriş yapıyor. 

4. NUSRET GÖKÇE



Kendine has tavırları, ete tuz dökme hareketi ve ünlülerle olan paylaşımları ile dünyadaki en popüler Türklerden biri haline gelen Nusret, son olarak Dünya Kupası Kupa Seramonisi''ne izinsiz girmiş ve Messi ile aralarında geçen diyaloglar bütün dünyada viral olmuştu. Gökçe''nin hareketlerini ve tavırlarını yapmacık bulanların sayısı oldukça fazla.

3. MEHMET ALİ ERBİL 



Türkiye''nin en popüler şovmenlerinden biri olan Erbil, yıllardır sağlık problemleri ile uğraşıyor. Ünlü şovmen geçtiğimiz aylarda Kadıköy''de yalınayak bir halde merdivende otururken görüntülenmişti. Erbil''in gaflarını ve esprilerini sevenler olduğu gibi iğrenç bulanlar da var. Ünlü sunucunun adı pek çok kez taciz skandallarında da yer almıştı. Mehmet Ali Erbil, en sevilmeyenler listesine 3. sıradan giriyor. 

2. HAKAN URAL



Ünlü oyuncu Hakan Ural, özellikle son günlerde Neler Oluyor Hayatta? programında yaptığı U dönüşü ile gündeme gelmişti. Eleştirdiği şirketin patronuna ait olduğunu öğrenen Ural, yalnızca birkaç dakika sonra söylediklerinin tamamen tersini söylemeye başlamıştı. Daha önce de benzer açıklamaları bulunan Ural, en itici ünlüler listesine 2. sıradan giriyor.

1. SEREN SERENGİL 



İşte geldik Türkiye''nin en itici ünlüsüne... Arto ve Bircan Bali ile birlikte sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında ünlülerin hayatları hakkında asılsız iddialarda bulunan ve defalarca yalan söylediği ortaya çıkmasına karşın iddialarını sürdüren Serengil, çoğu zaman da yaptığı açıklamalarla ''görgüsüz'' olarak nitelendiriliyor. Serengil, her yıl yapılan "En itici ünlüler" listesinin de gediklisi durumunda. 






 

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar