Kendine yeni kazanç kapısı buldu! Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımları artık paralı!

Kendine yeni kazanç kapısı buldu!  Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımları artık paralı!
Mısırlı aşkı ile evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı’nın artık özel hayatı sosyal medyada para karşılığında gösterilecek.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündem olan Şeyma Subaşı’nın özel hayatı artık sosyal medyada para karşılığında kullanıcılarına gösterecek. Takipçilerine ücretli abonelik hakkı tanınan uygulamayı Türkiye''de kullanan ilk isimlerden biri oldu.

Sabah Gazetesi''nden Bülent Cankurt''un haberine göre; Subaşı, bir teknoloji şirketinin kullanıcılarına ücretli abonelik hakkı tanımasını, Türkiye''de ilk kullananlardan biri oldu ve abonelik başlattı.

Şeyma Subaşı 4

"Seyahatlerimden ve yaşam yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" deyip takipçilerini abone olmaya çağıran Subaşı''nın hususi yaşamını takip etmenin bedeli ise aylık 66.99 TL.

Şeyma Subaşı 1

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketine duyarsız kalan ve kısa sürede paylaşımlar hayata geçirmeye devam eden Şeyma Subaşı''nı 400 bin şahıs takip edeni bırakarak onu protesto etmişti.

Uzun süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

şeyma

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar