Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı!

Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı!
Günlerdir enkaz altında olan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz’ın cenazesinin enkaz altından çıkarılması üzerine Merve Boluğur duyduğu üzüntüyü dile getiren bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu, Taha Duymaz''ın Instagram hesabı üzerinden kendisine attığı mesajları şimdi fark ettiğini ifade ederek, "Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm" diyerek Taha Duymaz ile ilgili yaşadığı pişmanlığı paylaştı.

Ünlü oyuncu; deprem faciasının ilk gününden itibaren göçük altında bulunan genç fenomen Taha Duymaz''dan acı haber gelmesinin ardından yaşadığı üzüntüyü ifade etti. Taha Duymaz ile ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulunan Merve Boluğur gündem oldu.

YouTube kanalı için çektiği yemek videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz''ın kendisine attığı mesajları yeni fark eden Merve Boluğur, ekran görüntüsü paylaştı.

 

"MESAJLARINI GÖREMEDİM, ÇOK ÜZGÜNÜM!"

Taha Duymaz''ın kendisine "Abla ben de İstanbul''dayım. En çok hangi cafelere gidiyorsun. Umarım karşılaşırız. Seni çok seviyorum" yazdığını fark eden Merve Boluğur paylaşımına şu notu düştü:

"Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm. Gittiğin yerde güzel uyu!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar