Hafsanur Sancaktutan'a, Hadise'den destek geldi! Bircan Bali'nin söyledikleri herkesi şoke etti...

Hafsanur Sancaktutan'a, Hadise'den destek geldi! Bircan Bali'nin söyledikleri herkesi şoke etti...
Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Hafsanur Sancaktutan’ın zehirlendiği söyleniyorken, Bircan Bali’den intihar iddiası gelmişti. Hakkında çıkan haberleri net bir dille yalanlayan Sancaktutan’a, Hadise'den destek geldi. Hem ünlü popçunun hem de oyuncunun açıklamalarına karşılık veren Bali'nin söyledikleri dikkat çekti.

''Aşk Ağlatır'' dizisinde Deniz Can Aktaş''la birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan bir süredir aşk yaşıyordu. Aktaş''la ayrılma kararı aldıktan sonra Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, hakkında çıkan iddiaları net bir dille yalanladı.

Güzel oyuncu aşk iddiasına ilişkin şu açıklamada bulundu: "Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum."

Sancaktutan, son olarak ise Bircan Bali''nin kendisiyle ilgili ortaya attığı bir iddiayla gündeme geldi.

İddiaya göre, oyuncu ilaç içip eski aşkı Denizcan Aktaş''ı arayarak intihar ettiğini söyledi. Son dönemin öne çıkan kadın yıldızları arasında yer alan Hafsanur Sancaktutan, geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Eve gittiğinde fenalaşan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği ortaya çıkan Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu edildi

BALİ: BEN HABERİMİN ARKASINDAYIM

Söylemezsem Olmaz magazin programında sunucu olan Bircan Bali bomba gibi iddiayı gündemin ortasına koydu. Bircan Bali, canlı yayında yaptığı açıklamada "Hafsanur, eski sevgilisi ile tartışarak ilişkisini bitiriyor. Daha sonra evinde ilaç içerek bileklerini kesiyor. Deniz Can''ı arayarak ''İyi değilim, kendime zarar vereceğim'' diyor ve fotoğraf çekerek çocuğa gönderiyor. Deniz Can da hemen eve sağlık ekiplerini yönlendiriyor.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Hafsanur''un midesi yıkanıyor ve bileklerine müdahale ediliyor. Hafsanur bu olayın gizli kalmasını istediği için adının evraklarda yer almamasını istiyor ve o gece taburcu olmak istemiş. Benim haberimden sonra bir açıklama yaparak ''İntihara teşebbüs etmedim, zehirlendim'' diyecek. Ben haberimin arkasındayım, hastanedeki konuşmalarına kadar her şeyi ortaya çıkartırım" ifadelerini kullandı.

SANCAKTUTAN''TAN İNTİHAR İDDİASINA YANIT

Güzel oyuncu iddialar ardından paylaşım yaparak hemen iddiayı yalanladı.

Oyuncu yasal süreç başlattığını söyleyerek "Habere ihtibar edilmeyeceğini umuyorum" notunu düştü. Hafsanur Sancaktutan daha sonra bileklerini de paylaştı.

HADİSE’DEN DESTEK GELDİ

Öte yandan ünlü şarkıcı Hadise de konuya ilişkin bir paylaşımda bulunarak Hafsanur Sancaktutan''a destek oldu. Sosyal medyada açıklama yapan Hadise, "Bu sefer de hedeflerinde gencecik bir kadın var! Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca kez açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınırları artık tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni yapar" notunu yazarak Sancaktutan’a destek verdi.

 

BALİ''DEN HADİSE''YE YANIT!

Instagram sayfasında Hadise''ye yanıt veren Bircan Bali, şunları söyledi: "Ya Hadise sen de bir sus ya... Senlik bir şey yok her olaydan kendine pay çıkarmayı da kes..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar