Demet Akalın adeta ateş püskürdü: 'Allah belanızı versin!'

Demet Akalın adeta ateş püskürdü: 'Allah belanızı versin!'
Demet Akalın, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 6 kişilik bir ailenin satılık konteyner ev için dolandırıldığı yönündeki haberler üzerine adeta ateş püskürdü.

Dolandırılan ailenin yaşadıkları karşısında üzülen şarkıcı Demet Akalın, dolandırıcılara "Yaa! Allah belanızı versin! İnsanları kandırmak ne ya!" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda daha bulunan Demet Akalın depremzede bir ailenin dolandırılması üzerine isyan etti. Dolandırıcıların "Konteyner evi 60 bin TL yerine 25 bin TL''ye satalım, size de yardımımız dokunsun" diyerek depremzedelerin ellerindeki parayı çaldığını öğrenen Demet Akalın hırsızlara ateş püskürdü.

Ünlü isim konuya ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerde dolandırılan ailedeki küçük kızın "Bize niye yaptınız bunu. Başkalarını da dolandırmasınlar. Bizim umudumuz varken umudumuzu niye kırdınız? Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum" dediği duyuldu.

''BU HIRSIZLARIN ELLERİNİ KESECEKSİN”

Akalın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma, "Ya Allah belanızı versin! İnsanları kandırmak ne ya! Bu hırsızların ellerini keseceksin, ellerini!" notunu yazdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar