'İntihar etti' iddiasına Hafsanur Sancaktutan’dan cevap geldi! Bileklerini…

'İntihar etti' iddiasına Hafsanur Sancaktutan’dan cevap geldi! Bileklerini…
Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Hafsanur Sancaktutan’ın zehirlendiği söyleniyorken, Bircan Bali’den intihar iddiası geldi. Sancaktutan hakkında çıkan haberleri net bir dille yalanlayan bir fotoğraf da paylaştı.

İddiaya göre, oyuncu ilaç içip eski aşkı Denizcan Aktaş''ı arayarak intihar ettiğini söyledi. Son dönemin öne çıkan kadın yıldızları arasında yer alan Hafsanur Sancaktutan, geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Eve gittiğinde fenalaşan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği ortaya çıkan Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu edildi.

BALİ: BEN HABERİMİN ARKASINDAYIM

Söylemezsem Olmaz magazin programında sunucu olan Bircan Bali bomba gibi iddiayı gündemin ortasına koydu. Bircan Bali, canlı yayında yaptığı açıklamada "Hafsanur, eski sevgilisi ile tartışarak ilişkisini bitiriyor. Daha sonra evinde ilaç içerek bileklerini kesiyor. Deniz Can''ı arayarak ''İyi değilim, kendime zarar vereceğim'' diyor ve fotoğraf çekerek çocuğa gönderiyor. Deniz Can da hemen eve sağlık ekiplerini yönlendiriyor.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Hafsanur''un midesi yıkanıyor ve bileklerine müdahale ediliyor. Hafsanur bu olayın gizli kalmasını istediği için adının evraklarda yer almamasını istiyor ve o gece taburcu olmak istemiş. Benim haberimden sonra bir açıklama yaparak ''İntihara teşebbüs etmedim, zehirlendim'' diyecek. Ben haberimin arkasındayım, hastanedeki konuşmalarına kadar her şeyi ortaya çıkartırım" ifadelerini kullandı.

SANCAKTUTAN''TAN İNTİHAR İDDİASINA YANIT

Güzel oyuncu iddialar ardından paylaşım yaparak hemen iddiayı yalanladı.

Oyuncu yasal süreç başlattığını söyleyerek "Habere ihtibar edilmeyeceğini umuyorum" notunu düştü. Hafsanur Sancaktutan daha sonra bileklerini de paylaştı. (TV 100)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar