Survivor'ın efsane yarışmacısı kansere yakalandı!

Survivor'ın efsane yarışmacısı kansere yakalandı!
Milli atlet ve ekranların çok izlenen yarışması Survivor'ın efsane isimleri arasında yer alan Nagihan Karadere, kansere yakalandığını duyurdu.

38 yaşındaki eski Milli sporcu Nagihan Karadere, Survivor yarışmasına 3 kere katılarak oldukça popüler bir isim haline gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Survivor 2022 hakkında "Survivor sahte bir ortam. Herkes menfaat ve çıkar peşinde" açıklamalarında bulunan Karadere ile programın yapımcısı Acun Ilıcalı arasında sert rüzgarlar esmişti. 

Ilıcalı, sahibi olduğu tv8 kanalında yayınlanan bir programa katılarak "Nagihan çok bozuldu Survivor''da birinci olamadı diye. Nagihan hangi özelliği ile birinci olacaktı ben onu çözemedim. Gerçekten öyle... Nagihan''a baktığım zaman gerçekten çok sevdiğim bir insan. Görüştüğüm de bir insan ama Nagihan''ın şampiyon olacak hangi özelliği vardı mesela? ''Nagihan çok iyi koşuyor'', ne güzel ya! Öyle bir yarışma değil ki... Yarışma koşu üzerine değil. Biz Nagihan''a ''400 metre koşacaksın engellide, birinci olursan şampiyon olacaksın'' demedik" ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu konuşmaların ardından Nagihan Karadere, telefon ile programa bağlanmak istemiş ancak bu isteği kabul edilmemişti. Karadere durumu Twitter hesabından "Panoramaya bağlayın beni arıyorum Acun beyi telefon meşgul çalıyor!" sözleriyle duyurmuştu. 

KANSER OLDUM

Acun Ilıcalı''nın sözlerinin ardından Bilal Özcan''a konuşan Nagihan Karadere ise "Ben emeğime üzüldüm, kırıldım. Kendi derdime düştüm ben. Nasıl canım yanıyor anlatamam. 1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığımı ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin." dedi.

DEMET AKALIN DESTEK VERDİ

Şarkıcı Demet Akalın, İnstagram hesabından paylaştığı bir hikayede Nagihan Karadere''nin fotoğrafını kullanarak "Vay be hak etti mi bu kız bu lafları? Kesinlikle hayır" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar