Torununu kurtarayım derken tramvayın altında kalmıştı! Kadıköy'deki korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Torununu kurtarayım derken tramvayın altında kalmıştı! Kadıköy'deki korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, 4 yaşındaki torununu tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran 64 yaşındaki İlgün Kölege, tramvayın altında kalarak hayatını kaybetmişti. Kölege'nin tramvayın altında kaldığı kaza anı görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Bahariye Caddesi'nde meydana geldi ve kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Önceki akşam saatlerinde yaşanan trajik olayda, İlgün Kölege'nin torunu Adem Ç. ile birlikte cadde üzerinde yürüdüğü sırada torunu birden elini bırakarak tramvay yoluna koşmaya başladı. O anda ne yapacağını şaşıran Kölege, torununu iterek tramvayın altında kalmasını engelledi ancak kendisi tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti.

101100599-kadikoyde-torununu-kurtaran-kadinin-tramvayin-altinda-kalarak-hayatini-kaybettigi-anlar-kamerada-4.jpg

Olayın ardından itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucunda Kölege tramvayın altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 4 yaşındaki torun Adem Ç. ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

101101193-kadikoyde-torununu-kurtaran-kadinin-tramvayin-altinda-kalarak-hayatini-kaybettigi-anlar-kamerada-5.jpg

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından tramvay sürücüsü K.T. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından taksirle öldürme suçundan adliyeye sevk edildi.

y.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar