Tuğçe Tayfur tepki göstermişti! İnci Taneleri'nden özür metni yayınlandı

Tuğçe Tayfur tepki göstermişti! İnci Taneleri'nden özür metni yayınlandı
Son dönemin dikkat çeken yapımlarından biri olan İnci Taneleri dizisi, geçtiğimiz bölümünde 'Hatıran Yeter' adlı arabesk şarkının Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan bestesinin Ferdi Tayfur'a ait olduğu söylenmişti. Diziden konuya ilişkin özür açıklaması geldi.

Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin, dizinin 3. bölümünde Ferdi Tayfur'un seslendirdiği "Hatıran Yeter" adlı şarkıyı söylediği sahnede, şarkının bestesinin de Tayfur'a ait olduğu ifade edilmişti. Ancak gerçek, farklıydı ve dizi ekibi hızla hatanın düzeltilmesi için bir açıklama yayınladı.

kapak-113044.webp

Açıklamada, "İnci Taneleri'nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen 'Hatıran Yeter' şarkısının bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir" denildi.

Ayrıca, yapılan açıklamada bu önemli eseri bizlere kazandıran sanatçılara olan saygılar ifade edilerek, Yılmaz Tatlıses'in rahmetle anıldığı vurgulandı.

inci-taneleri-3-bolum-izle-full-kanal-d-inci-taneleri-ucuncu-bolum-tek-parca-izle-gsgx.webp

İnci Taneleri dizisi, cezaevinden çıkan Azem Yücel'in yaşadığı trajik hikayeyi ve içinde taşıdığı sırları izleyicilere aktarıyor. Azem'in kaybettiği her şeyi geri kazanıp kazanamayacağı ve inci tanelerini tekrar bir araya getirip getiremeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

inci-taneleri.webp

s-1dea0af539cb2ebddafe4a8fb9437a8c06f6a7bd.webp

s-7c7e38b2b0aea6393da456da0d294ed4e4b89cf2.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar