Seçil Erzan’a yüksek miktarda para kaptırmıştı! Arda Turan Fatih Terim'le ilgili soruya bakın ne cevap verdi

Seçil Erzan’a yüksek miktarda para kaptırmıştı!  Arda Turan Fatih Terim'le ilgili soruya bakın ne cevap verdi
Eski futbolcu Arda Turan dün eşiyle birlikte Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Turan, Seçil Erzan davasıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunurken, eski hocası Fatih Terim'e yönelik sorulara bakın ne yanıt verdi.

Etiler'deki bir mekandan eşiyle birlikte çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arda Turan, eski hocası Fatih Terim için "Hocamız gayet güzel ilerliyor. Gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bankacı Seçil Erzan tarafından iddia edilen yüksek gizli kar payı vaadiyle dolandırıldığı belirtilen Arda Turan, Erzan'dan alamadığı parayla ilgili şikayetçi olmuştu.

arda-turandan-secil-erzan-293-2-41.webp

Şu anda Yunanistan'ın Panathinaikos futbol takımı teknik direktörü olarak görev yapan Fatih Terim'in adının da dolandırıcılık sürecinde geçtiği belirtilirken, Terim ise bu iddiaları yalanlamış ve "Tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum" demişti.

1044648321-0-0-2627-1970-1920x0-80-0-0-110a10574bbe15e960214faf654cb251.jpg

FATİH TERİM İLE YAPILAN ÇOK SAYIDA MESAJLARA ULAŞILMIŞTI

Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde, Seçil Erzan'ın cep telefonunda Fatih Terim ile yapılan çok sayıda mesajlaşmaya ulaşılmıştı. Erzan'ın davası hala sürüyor. Arda Turan'ın da içinde bulunduğu toplam 18 kişiye karşı yapılan dolandırıcılık iddiasında, Erzan'a 8 milyon dolarını kaptırdığı biliniyor.

turanesi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar