CHP’nin İmamoğlu ile Yavaş’ı saf dışı bırakacak planı deşifre oldu! Tek bir isim konuşuluyor

CHP’nin İmamoğlu ile Yavaş’ı saf dışı bırakacak planı deşifre oldu! Tek bir isim konuşuluyor
TV 100 ekranlarında “Şükrü Dudu ile Berber Muhabbetleri programına konuk olan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün Özgür Özel açıklaması büyük dikkat çekti.

31 Mart seçimlerinde çok sayıda belediyeyi AKP’den alan Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2028 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlık seçimlerine ilişkin ilk değerlendirmelerde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbetleri programına konuk olan CHP’li Mustafa Sarıgül Cumhurbaşkanı adayını açıklayarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

232288.jpg

“GELİYOR DİKKAT EDİN”

Sarıgül “2028’de gönlünüzden geçen CHP adayı kim?” sorusu “Daha çok erken ama Özgür Özel’e dikkat edin. Geliyor” cevabını vererek gönlündeki ismi açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-05-05-143354.png

“DAHA ÇOK ERKEN AMA…”

Siyasette yarın sabah ne olacağının dahi belli olmayacağına dikkat çeken Sarıgül “Bakarsın hiç umulmayan bir adam öyle büyük bir iş yapar ve bir anda marka olur. Çok marka olan isim Allah korusun bir hata yapar ve sıkıntıya düşer. Onun için daha çok erken ama ben bilgisiyle, becerisiyle, yetenekleriyle yıllarca CHP’de grup başkanvekilliği yapmış, siyasetin taa gençlik kollarını, ilçe başkanlığını, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin. Geliyor” dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-05-143433.png

BAŞARIR’DA ÖZEL’İ İŞARET ETMİŞTİ

Sözcü TV’de İpek Özbey’in programına katılan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın “Ben Erdoğan’ın yerinde olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem. Bana göre tabii ki… Ben çok iyi tanırım genel başkanı, uzun süredir beraberim. Gün yoktur ki genel başkan olmadan önce de olduktan sonra da beraber çalışmadığımız, konuşmadığımız… Bir çok çalışkandır, iki çok zekidir ve çok güçlü bir hafızası vardır” açıklaması da gözleri Özel’in üzerine çevirmişti.

1702646937-genel-ba-kan-ziyaret-19.jpeg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar