Bayrampaşa'da saldırı! Sokak ortasında 4 el ateş etti

Bayrampaşa'da saldırı! Sokak ortasında 4 el ateş etti
İstanbul Bayrampaşa'da bir kişi tartıştığı eski ortağına çalıştığı iş yerinde 4 el ateş etti. İki kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bayrampaşa'da Hüseyin Çizmeci adlı şahıs, eski ortağı Gülay Akça ile yaşadığı tartışmanın ardından çalıştığı iş yerinde Akça'ya ateş açtı. Ardından polislerin gelmesi üzerine kendi kendisine de ateş eden Çizmeci ile Akça ağır yaralandı.

Olay, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Sur Sokak'ta bulunan bir çorbacıda gerçekleşti. Gülay Akça, Gaziosmanpaşa'da Hüseyin Çizmeci ile birlikte işlettikleri çorbacı dükkanından ayrılarak başka bir iş yerinde çalışmaya başlamıştı. Ancak bugün akşam saatlerinde Çizmeci, Akça'nın çalıştığı dükkâna gelerek aralarında bir tartışma başlattı. Tartışmanın hızla büyümesi sonucunda Çizmeci, yanında bulunan silahı çıkararak Akça'ya 4 el ateş etti.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle gören Çizmeci, kendi kafasına silahla ateş ederek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Çizmeci ve Akça'yı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar