80 yaşındaki Uğur Dündar'ın genç kalma sırrı ortaya çıktı! Bakın her gün ne kullanıyor

80 yaşındaki Uğur Dündar'ın genç kalma sırrı ortaya çıktı! Bakın her gün ne kullanıyor
Türkiye’nin usta gazetecilerinden biri olan Uğur Dündar, 80 yaşında olmasına rağmen genç ve enerjik görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

İzmirolay.com.tr'nin aktardığına göre, ünlü gazeteci Uğur Dündar, kişisel sosyal medya hesabından genç kalmanın sırlarını ilk kez paylaştı. Dündar’ın bu kadar genç kalma sırrının yeşil zeytinde saklı olduğunu biliyor muydunuz?

640x360.jpg

GENÇLİĞİNİN SIRRI YEŞİL ZEYTİNDE

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, yeşil zeytine olan düşkünlüğünü sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Zeytin ve zeytinyağının sağlığa olan faydaları konusunda daha önce de açıklamalarda bulunan ünlü doktor Canan Karatay'ın ardından, Uğur Dündar'ın zeytinle arasındaki bağ da gün yüzüne çıktı.

4732979.jpg

80 yaşındaki gazeteci, "Ben bir zeytin koliğim. Şu bir tabak zeytini, yağına ekmek banıp yiyerek akşam yemeğini geçiştirebilirim..." ifadelerini kullandığı paylaşımında, takipçilerinden gençlik sırrını çözmelerini istedi. Takipçileri ise, "Gençliğinizin sırrı belli oldu" şeklinde cevaplar vererek Uğur Dündar'a hayranlıklarını dile getirdi.

108091-1337440113.jpg

Uğur Dündar'ın gençlik sırrını ortaya çıkaran bu paylaşım, sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılandı.

UĞUR DÜNDAR KİMDİR?

1970 yılında Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenen sınavı kazanarak televizyonculuk serüvenine başlayan Uğur Dündar, sektörde uzun yıllar boyunca çeşitli rollerde önemli başarılar elde etti. Televizyon yapımcısı olarak başladığı kariyerine Resmî Gazete yazarlığı ile devam eden Dündar, aynı yıl içinde Birleşik Krallık'ta BBC'nin "Televizyonda Yapım-Yönetim" kursuna katılarak uluslararası deneyim kazandı.

Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak birçok televizyon programına imza atan Uğur Dündar, 19 yılı aşkın süre boyunca TRT bünyesinde görev yaptı. 1986 yılında Hürriyet gazetesindeki yazılarıyla araştırmacı televizyon gazeteciliğini başlatan isim oldu.

1992 yılında Show TV'ye transfer olan Dündar, 1995 yılında Kanal D'ye geçti. Kariyerindeki bir diğer dönem ise 2000 yılında Star TV'ye dönüş yaptığı ve Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldığı yıllar oldu. Bu süre zarfında Kiss TV, Sabah Gazetesi, atv ve CNN Türk gibi önemli medya kuruluşlarında da çalıştı.

2008 yılında Star Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen Uğur Dündar, 2010 yılında Hürriyet'e geri döndü. Kariyeri boyunca birçok ödül kazanan Dündar, Arena programıyla ülkenin gündemini etkileyen isimlerden biri oldu.

2011 yılında Star TV'nin Doğuş Grubu'na satılmasıyla birlikte kanaldan ayrılan Dündar, İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nde "Televizyon Programcılığı" derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. 2012 yılında Milliyet ve Sözcü gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı, ardından Artı Bir TV'de ana haber bülteni sundu.

Dündar, 2023 yılında TV100 ile anlaşarak "Haftanın Panoraması" programını sunmaya başladı, ancak kısa bir süre sonra buradan ayrılarak Sözcü TV'ye geçti. Ayrıca, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur Dündar, pandemi koşullarında gerçekleşen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçimlerinde 824 oy alarak yeni divan başkanı seçildi.

Uğur Dündar, Türk televizyonculuğunun deneyimli isimlerinden biri olarak, uzun yıllara yayılan başarılı kariyeri ve gündemdeki etkileyici isimliği ile bilinmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar