Tesla Cybertruck ilk kazasını yaptı: Kafa kafaya çarpıştığı araç hurdaya döndü!

Tesla Cybertruck ilk kazasını yaptı: Kafa kafaya çarpıştığı araç hurdaya döndü!
Tesla'nın dikkat çeken modeli Cybertruck, ABD'de ilk kaza raporunu aldı... Çarpıştığı araç Toyota'nın Coralla modeli, kaza sırasında hurdaya dönerken, Tesla hafif yaralanma ile atlattı.

Tesla'nın çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken modeli Cybertruck, ABD'de trafiğe çıktığı ilk dönemlerde ilk kaza raporunu aldı. Olayda, Cybertruck ve Toyota Corolla'nın kafa kafaya çarpışması sonucu kazanın meydana geldiği belirtiliyor. Şans eseri, kazada sadece "hafif" yaralanmaların yaşandığı bildiriliyor.

TOYOTA COROLLA İLE ÇARPIŞMA

Tesla'nın dikkat çeken elektrikli pick-up modeli Cybertruck, ilk kez gerçek trafik koşullarında bir kaza geçirdi. Detayları henüz netleşmeyen kazada, 17 yaşındaki bir sürücünün kullandığı 2009 model Toyota Corolla ile üç kişiyi taşıyan 2023 model Tesla Cybertruck yer aldı. İki araç da kafa kafaya çarpıştı, ancak şans eseri kazanın "hafif" yaralanmalarla atlatıldığı ifade ediliyor.

1.webp

ARAÇLARIN İNCELENMESİ VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Kazanın ardından her iki aracın detaylı bir incelemeye alındığı, ancak kazanın sonucunda ciddi yaralanmaların önüne geçildiği vurgulanıyor. Cybertruck, tasarımındaki çarpıcı özellikler ve dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Olay sonrasında Tesla'nın elektrikli pick-up modelinin güvenlik performansı ve dayanıklılığının merak konusu olduğu belirtiliyor.

OZAN KAZASI DETAYLARI

17 yaşındaki sürücü tarafından kullanılan Tesla Cybertruck'ın karıştığı kazanın detayları netleşmemiş olsa da, kazanın hafif yaralanmalarla atlatıldığı ve güvenlik önlemlerinin etkili olduğu ifade ediliyor. Tesla'nın otonom sürüş özellikleri kullanılmadığı ve hava koşullarının yağışlı olduğu belirtiliyor.

2.webp

TESLA CYBERTRUCK'IN ÖZELLİKLERİ

Tesla Cybertruck, çelik kasası, zırh camları ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. Elektrikli otomobil pazarında öne çıkan bir model olan Cybertruck, çekiş gücü, hız performansı, uzun menzil gibi özellikleriyle otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor. Tasarımındaki dayanıklılık ve güvenlik özellikleriyle öne çıkan araç, elektrikli araç teknolojisinde çığır açan bir model olarak biliniyor.

3.jpg

.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar