Survivor’da son eleme adayı kim oldu! Potaya hangi yarışmacı gitti

Survivor’da son eleme adayı kim oldu! Potaya hangi yarışmacı gitti
Survivor All Star'da dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. İlk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım ve üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz'dan sonra, son eleme adayı belli oldu.

Dokunulmazlık oyunu sırasında yaşananlar dikkat çekti. Yaman, "Bu pota benim hakkım" diyerek iddiasını ortaya koydu. Damla Can, takımı için en uygun senaryonun Yaman'ın gitmesi olduğunu belirtti. Yunus Emre ise Yaman'la yarışacak kişilerin zorlanacağını ifade etti. Oyunun sonucunda farklı bir skorla Mavi takım, Kırmızı takımı 12-7 mağlup etti ve dokunulmazlığı kazandı. Bu arada, Mavi takım ödül olarak kıymalı ve kaşarlı pide ziyafeti çekti.

660dc6aa63198a575d9b96d9.webp

'ATEŞİN ETRAFINDA OYNAYAN HER ZAMAN TERLER'

Yunus Emre, takımıyla Poyraz arasındaki gerginliğe dair açıklamalarda bulundu. Emre, karşı tarafı güldürerek ve şakaya vurarak işi hafife aldığını belirtti ve "Ateşin etrafında oynayan her zaman terler" dedi.

660e35376534697d9d186954.webp

Eleme potası hakkında yorum yapan Hilmi Cem ise Hakan'ın kendi senaryosunu oluşturduğunu ve olayların tıkır tıkır işlediğini ifade etti.

660dc56263198a575d9b96cf.webp

SON ELEME ADAYI ÖZGÜR OLDU

Son eleme adayı ise Kırmızı takımın konseyinde eşit oy alan Yunus Emre ve Özgür Tetik arasından Takım kaptanı Avatar Atakan'ın kararıyla Özgür Tetik oldu.

660dc66663198a575d9b96d7.webp

Damla Can ise takımının durumunu değerlendirirken, en iyi senaryonun Yaman'ın gitmesi olduğunu düşündüğünü ve rakip takımdan güçlü bir isim çıkarsa Hakan'ın gitme riskinin artabileceğini söyledi.

Survivor All Star, heyecan dolu anlarıyla izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

nlkk0hmvs0ebm6iactp34a.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar