40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler!

40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, TikTok platformunda canlı yayın açtı. Pijamalarıyla evlerinde oturan çiftten Ceylan, Erbil'in sırtına masaj yaparken, "Dedeme masaj yapıyorum" deyince sosyal medya kullanıcılarından yorumlar yağdı.

Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın ilişkisi, bir dargın bir barışık şekilde devam ediyor. Son olarak, canlı yayın sırasında Ceylan'ın Erbil'e 'dede' demesi sosyal medyada olay oldu.

s-2a2695fe3f62b11648f404b01e1ebf62eebb4755.webp

Mehmet Ali Erbil ile canlı yayın yapan Gülseren Ceylan, "Dedeme masaj yapıyorum" dedi. Bu sözleri duyan Mehmet Ali Erbil kısa bir şok geçirdi ve "Hadiii, iki gözümün çiçeği" şeklinde cevapladı.

photo-2024-04-29-16-10-30-sens.webp

“CİNSEL ANLAMDA SAĞLIKLI BİR ERKEĞİM DEMİŞTİ”

Erbil, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Allah'a şükürler olsun. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben hala andropoza girmedim, cinsel hayatım devam ediyor" demişti.

rrr-jx6a.webp

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR

Tiyatro ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Ali Erbil, ilk ve ortaöğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de tamamladı. Ailesi Kırım kökenli.

Üvey babasının evde kendisini istememesi üzerine 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümüne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçer oldu. Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak yer alırken başrolde En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazandı. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı ve özellikle ‘Küheylan’ gibi önemli oyunlarda sahne aldı. Daha sonra TRT'de Derya Baykal ile birlikte "Metronom" adlı eğlence programında yer aldı ve 1984 yılında Çiğdem Tunç ile bir ikili oluşturarak programlarına devam etti. Özel kanalların yayına başlamasıyla birlikte TRT'den Kanal 6'ya geçiş yaptı ve daha sonra InterStar ve atv'de dizi, Show TV’de ise program sundu.

1985 yılında İlyas Salman ile birlikte başrolde yer aldığı "Uyanıklar Dünyası" adlı filmle büyük beğeni topladı. Aynı yıl, dönemin popüler bir magazin dergisi olan Süper Gazete reklamında Nevra Serezli ile birlikte rol aldı. atv'de yayınlanan "Ya Şundadır Ya Bunda" programını sunarken RTÜK yasalarına uygun olmayan bir davranışı nedeniyle televizyon programlarına ara verdi. Daha önce Emel Sayın ile birlikte "Aşkım Aşkım" adlı dizide rol aldı. Kanal D'de yayınlanan "Çarkıfelek" ve atv'de uzun süre yayınlanan "Tatlı Kaçıklar" dizisiyle büyük başarı elde etti. Ayrıca "Harakiri" ve "Hababam Sınıfı Güle Güle" gibi filmlerde de yer aldı. Mehmet Ali Erbil, "Çarkıfelek" dışında da çeşitli yarışma programları sunmuş, TV8'de "Aşka Gel" adlı programın sunuculuğunu yapmış ve 2015 yılında Star TV'de "Çarkıfelek"in sunuculuğunu üstlendi. Sinan Çetin'in "Bay E", Gani Müjde’nin "Kahpe Bizans" ve Ömer Uğur’un "Hemşo" adlı filmlerinde de rol adı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar