Yedi Bela Hüsnü Esenler halkının korkusu oldu

Yedi Bela Hüsnü Esenler halkının korkusu oldu
Esenler'de caddeyi mesken tutan ve "Yedi Bela Hüsnü" olarak anılan bir kedi komşulara ve geçenlere karşı saldırgan tavırlarıyla dikkat çekti.

Yedi Bela Hüsnü, Esenler'de esnaflar tarafından sahiplenilen bir kedi. Ancak, kendisini korumacı bir tavır sergileyerek, caddeye gelen herkese meydan okuyor. Köpekler başta olmak üzere, yolun karşısına geçen herkesin pati darbeleriyle karşılaştığı bu kedinin tavrı, bazı vatandaşları korkutuyor ve yolunu değiştirmeye zorluyor. Bir esnaf, kedinin saldırı anlarını güvenlik kamerasıyla kaydederek, komik anlar yaşandığını gözler önüne serdi.

080.jpg

Kediye bakan bir esnaf, Yedi Bela Hüsnü'nün yaklaşık bir haftadır bölgede olduğunu ve esnafların ona mama ve su verdiğini belirtiyor. Ancak, bu kedi diğer hayvanları uzak tutarak, bölgeyi koruma altına alıyor ve "Yedi Bela Hüsnü" adını alıyor.

aw193900-02.jpg

Olaya tanıklık edenlerden biri olan Emre Özkan, kedinin saldırgan tavırlarını videoya çekerek, Yedi Bela Hüsnü'nün komik davranışlarını gözler önüne seriyor. Köpeklere ve diğer kedilere saldıran bu kedinin, insanlara da karşı saldırdığı ve bazı insanların yolunu değiştirdiği görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar