Murat Kurum: İstanbul'un geleceğinden çalınan 5 yılı hep birlikte telafi edeceğiz

Murat Kurum: İstanbul'un geleceğinden çalınan 5 yılı hep birlikte telafi edeceğiz
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı programda, "Ben inanıyorum ki 1 Nisan'dan sonra İstanbul'u hak ettiği hizmetlere, hak ettiği eserlere, hak ettiği projelere hep birlikte kavuşturacağız " dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kutrum, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Hak-İş Sendikası temsilcilerinin düzenlediği buluşmada sendika üyesi çalışanlarala buluşan Murat Kurum, "Biliyorsunuz haksız yere arkadaşlarınızı işinden, ekmeğinden ettiler. 'Biz göreve geldiğimizde kimseyi haksız yere işten çıkarmayacağız' demişlerdi. Namus sözü verdiler. Ama maalesef arkadaşlarınız bir gün evine gittiğinde maalesef evine ekmek götüremedi. Orada yavruları için, ailesi için vermiş olduğu mücadelede işe giriş kartının çalışmadığını gördü. Hatırlayın, 2019'da bu iş bilmez belediye başkanı taahhüt etmişti. 'Kimseyi işten çıkarmayacağız' demelerine rağmen on binlerce arkadaşımızı haksız yere işten attılar” diye konuştu.

"HİÇ KİMSENİN İŞİNE SON VERMEYECEĞİZ"

Belediye çalışanlarının herkesten çok bu sürece sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Kurum, sebebini şöyle açıkladı: “Çünkü en iyi siz biliyorsunuz. Geçmiş dönemle bu dönem arasındaki eksiklikleri, hataları, liyakatsiz yönetim anlayışını en iyi siz görüyorsunuz. Kendi işiyle alakalı, kendi yetkinliğiyle alakalı arkadaşlarımızı farklı farklı alanlara sürdüklerine şahitlik ediyorsunuz. Orada yaptıkları baskıyla birlikte o arkadaşların işten ayrılması için her türlü çabayı sarf ettiklerini yine sizler görüyorsunuz. İnşallah biz bu haksızlıkları 31 Mart akşamı durduracağız. Ve 31 Mart akşamının aslında onların yaptığı gibi biz haksız yere hiç kimseyi işten çıkarmayacağız. Hiç kimsenin işine son vermeyeceğiz ve orada hızlı bir şekilde inşallah İstanbul'umuzun, İstanbullu hemşerilerimizin bizden beklediği hizmetleri yapacağız"

"HEPİMİZİN KALBİNDE İSTANBUL SEVDASI VAR"

Programın ardından Giresunlularla iftar bir araya gelerek konuşma yapan Kurum, "Giresun, Karadeniz'in incisi. Doğası ayrı bir güzel, tarihi ayrı bir güzel, camileri, hanları, hamamları ayrı bir güzel. Zor gününde Giresun'un çağrısına koştuk. Giresun'un yaralarını birlikte sardık. Giresun'da sel felaketi olduğunda, selden etkilenen ilçelerimizi yeniden inşa etmek için gece gündüz mücadele ettik. Çünkü Giresun'un yarası bizim yaramız, derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir. Tam 72 gündür İstanbul'umuzun hizmetine koşturuyor, İstanbul'umuzun sokaklarını karış karış dolaşıyoruz. Hayallerimizi, sevdamızı, aşkımızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Hepimizin gönlünde, hepimizin kalbinde, yüreğinde İstanbul sevdası var. Ben inanıyorum ki 1 Nisan'dan sonra İstanbul'u hak ettiği hizmetlere, hak ettiği eserlere, hak ettiği projelere hep birlikte kavuşturacağız. İstanbul'un geleceğinden çalınan 5 yılı hep birlikte telafi edeceğiz. İstanbul'a el uzatmayanlara 31 Mart'ta artık dur diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar