Murat Kurum sosyal medya hesabından paylaştı: İstanbul'u ihmal etmeyeceğiz

Murat Kurum sosyal medya hesabından paylaştı: İstanbul'u ihmal etmeyeceğiz
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı Açılış Töreni’nden karelerini paylaşarak, “İstanbul’u ihmal etmeyeceğiz mesajı verdi.

Yerel seçimlere 14 gün kala, parti ve belediye başkan adaylarının çalışmaları son sürat devam ediyor. Özellikle seçimin en kritik noktalarından olan megakent İstanbul’da yarış kıyasıya sürüyor.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı (İBB) Murat Kurum ve CHP’li mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’u kazanmak için tüm hünerlerini sergiliyor.

Sahada hünerlerini gösteren iki rakip, sosyal medya hesaplarından da seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleşecek olan “Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı Açılış Töreni”ne katılan Kurum, programdam karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

“Durmak yok” notunu düştüğü paylaşımda, İstanbul’u ihmal etmeyeceğini vurgulayan Kurum, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Durmak yok.

İstanbul’u ihmal etmeyeceğiz. Dirençli İstanbul için devam diyoruz. İki günde yaptığımız dönüşüm hamleleri bile İBB’nin 5 yılda yaptığından daha fazla.

İstanbullu kıymet bilir. 31 Mart’ta şehri ihmal edenler kaybedecek, 650 bin konutu dönüştürecek seferberlik kazanacak.”

İşte Kurum'un paylaştığı o kareler;

gi3vbfawyaanufp.jpeg

gi3vbexwgaaqsne.jpeg

gi3vbegxsaaymlr.jpeg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar