Murat Kurum sahur programında konuştu: Deprem siyasi ayrım gözetmiyor

Murat Kurum sahur programında konuştu: Deprem siyasi ayrım gözetmiyor
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum Kağıthane’de düzenlenen Sivas Hemşehri Sahuru’nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kurum, "1 Nisan'da göreve gelir gelmez de İstanbul'da ilk önceliğimiz kentsel dönüşüm ve ulaşım olacak." dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, Kağıthane’de düzenlenen Sivas Hemşehri Sahur programında konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anarak konuşmasına başlayan Kurum, İstanbul’u güvenli bir limana ulaştıracaklarını belirterek, göreve geldiklerinde ilk önceliklerinin kentsel dönüşüm ve ulaşım olacağını açıkladı.

"İşte sizlerin canını hiçe sayan, kentsel dönüşümü ciddiye almayan mevcut CHP'li İBB yönetiminden kurtulacağız" diyen Kurum, şunları aktardı: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız. Ve 1 Nisan'da göreve gelir gelmez de İstanbul'da ilk önceliğimiz kentsel dönüşüm ve ulaşım olacak. İstanbul'da kentsel dönüşümü hızlandıracağız. 650 bin konut projemizi süratle yapacağız. İstanbullu hemşehrilerimizi güvenli, huzurlu yuvalarına kavuşturacağız. Milletimizin kararı, azmi, arzusu doğrultusunda, 31 Mart gecesi bu fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz. Bu hantal ve ihmalkâr anlayıştan İstanbul'umuzu kurtaracağız. Bunun için hep beraber çalışacağız"

1.jpg

"YAVRULARIMIZIN İSTİKBALİNE OY VERECEĞİZ"

Demokrasinin yerelde başladığını ifade eden Kurum, "31 Mart'a, 14 gün kaldı. 14 gün sonra hepimiz sandığa gideceğiz. 'Demokrasi yerelde başlar' anlayışıyla, demokrasimizin güçlenmesi, şehirlerimizin kalkınması için milli irademizi sandığa yansıtacağız. Çünkü trafik çilesi parti ayrımı yapmıyor, hepimizin ömründen ömür çalıyor" diye konuştu

2.jpg

Metro ve metrobüs duraklarındaki sıkışıklıklığın çileye döndüğünü belirten Kurum, "Deprem siyasi ayrım gözetmiyor, Allah göstermesin hepimizi enkaz altında bırakıyor. Yeşil alanlarımızın, dinlenme alanlarımızın, parklarımızın, bahçelerimizin yokluğu hepimizi boğuyor, hepimizi nefessiz bırakıyor. İşte bunun için ben İstanbullulara şunu söylüyorum. Bu işin partisi, siyaseti veya ideolojisi yoktur. Bu seçimde, herhangi bir adaya veya partiye değil kendi hayatımıza, kendi geleceğimize oy vereceğiz, yavrularımızın istikbaline oy vereceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar