Müjdat Gezen'den Acun Ilıcalı'ya sert tepki

Müjdat Gezen'den Acun Ilıcalı'ya sert tepki
Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerde Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine girip yiyecek ve içecek aldığı öğrenilmişti. Yapılan hırsızlık olayının sadece ödül mahrumiyeti cezası ile kapatılması tepki çekti.

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan Poyraz'ın yarışma alanından çıkarak yerleşim yerlerinden birinde bulunan bir eve gizlice girdiği ve yiyecek-içecek aldığı öğrenilmişti. Ev halkının evde olmaması olayın daha büyümesini engelledi. Acun Ilıcalı olayın polise yansımadan halledildiğini yayın esnasında söylerken, ev sahibinin silahının olmasını da sözlerine ekledi.

Polis karıştırılmadan kapatılan olay ile ilgili olarak Poyraz'a on ödülden yararlanmama cezası verildi. Yapılan olayın hırsızlık olarak anlandırılmaması dikkat çekerken yarışmacının diskalifiye edilmemesi de tepki çektmişti.

Ünlü Tiyatro Oyuncusu Müjdat Gezen sosyal medyada paylaştığı bir videoda yarışmanın sporu yansıtması, yarışacıların sporculardan oluşması gibi olumlu unsurları olmasına rağmen alenen işlenen bir hırsızlık olayını bu kadar basite indirilmesini eleştirdi.

Yapılan davranışı 'açlık' ile nitelendirilmeyeceğinin vurgusunu yapan Gezen, Poyraz'ın bu hareketinden dolayı diskalifiye edilmesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar