Yunus Emre’nin eşi uzak dur demişti! Aleyna Kalaycıoğlu Survivor'da sinir krizi geçirdi!

Yunus Emre’nin eşi uzak dur demişti!  Aleyna Kalaycıoğlu Survivor'da sinir krizi geçirdi!
Survivor yarışmasında zorlu bir süreçten geçen Aleyna Kalaycıoğlu, Yunus Emre'nin eşiyle yaşadığı gerginlik sonrasında, adada ağlama krizi geçirdiği görüldü. İşte tüm merak edilenler...

Survivor All Star fragmanında Aleyna'nın ağladığı ve sinir krizi geçirdiği anlar, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Fragmanda yer alan görüntülerde, Aleyna'nın duygusal bir çöküntü içinde olduğu ve ağlama krizlerine girdiği görüldü.

“BENİ BİTİRDİLER YA”

Aleyna Kalaycıoğlu, “Ben kimsenin sinir tahtası da değilim hiçbir şeyde değilim. Bak çok doluyum her şeyi içime atıyorum. Kimse kırılmasın diye yükselmiyorum. Ay beni bitirdiler ya" sözleri dikkat çekti.

Aleyna'nın fragmanda yaşadığı duygusal çöküntü, izleyiciler arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarda, Aleyna'ya duyulan destek ve üzüntü belirtileri ön plana çıktı. İzleyiciler, Aleyna'nın yaşadığı zorlu durum karşısında hak etmediği bir sıkıntı yaşadığını ifade ettiler.

Survivor All Star'ın son fragmanları, Aleyna Kalaycıoğlu'nun adadaki zorlu mücadelesini ve duygusal çalkantılarını gözler önüne sererken, izleyicilerin duygusal tepkilerine neden oldu. Aleyna'nın yaşadığı zorluklar ve duygusal dalgalanmalar, izleyicilerin dikkatini çekerken, ona duyulan destek ve sevgi de sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İşte Aleyna’ya yapılan destek yorumları...

00p.jpg

728xauto.webp

18604820-728xauto.webp

po.jpg

oo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar