Hırsızlıktan suç kaydı olan şahıs hırsızları vurdu!

Hırsızlıktan suç kaydı olan şahıs hırsızları vurdu!
İzmir'de bir kişi marketinden hırsızlık yapan çifti takip etti, çıkan tartışma sonrası karşısındakileri vurdu.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir marketten hırsızlık yaptığı iddia edilen çiftle market sahibi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti.

Market sahibi, takip ettiği çiftle evlerinin önünde çıkan kavgada tabancayla ateş açarak çifti yaraladı. Olayın detaylarına ilişkin çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Doğanay Mahallesi Zaim Ağa Caddesi'nde bulunan bir apartman dairesinde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, A.D. (44) ve iddia edilen kız arkadaşı Ö.K. (41), Ordu Caddesi'nde bulunan bir marketten alışveriş yapmıştı. Ancak market sahibi M.A. (35), çiftin marketten fazladan ürün aldığını düşünerek iş yerini kapatarak çifti evlerine kadar takip etti.

POLİS KISA SÜREDE YAKALADI

Market sahibi, çiftin evinin kapısını çalıp tartışma çıkardıktan sonra iddiaya göre içeri girdi ve tabancayla ateş açtı. A.D. sağ ve sol bacağından, Ö.K. ise sol omzundan yaralandı. Ardından kaçan market sahibi M.A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

MARKET SAHİBİNİN DE SABIKASI ÇIKTI

Yaşanan olayın ardından ortaya çıkan bilgilere göre, market sahibi M.A.'nın da hırsızlık ve çeşitli suçlardan kaydının olduğu belirlendi. Şüpheli, emniyetteki sorgusunda çiftin fazladan ürün aldığını düşündüğü için evlerine gittiğini ve tartışma sırasında tabancayı ateşlediğini ifade etti.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Ö.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Diğer yandan A.D.'nin durumunun ise iyi olduğu açıklandı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar