Alişan’dan etek çıkışı! Burası Türkiye işlemez

Alişan’dan etek çıkışı!  Burası Türkiye işlemez
Son zamanlarda etek giymeleriyle gündem olan ünlüler hakkında konuşan ünlü şarkıcı Alişan, "Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar, ama burası Türkiye, işlemez” dedi.

TV8'in 'Aramızda Kalsın' programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan, Bartu Çağlayan ve Sefo'nun etek giymesine ilişkin olarak, "Onlar cinsiyetsiz bir toplum oluşturmayı amaçlıyorlar gibi görünüyor. Ama Türkiye'de bu tür yaklaşımlar işe yaramaz. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve kimse kimsenin hayatına karışamaz. Ancak, benim çocuğum gibi küçük biri bu tür şeyleri sık sık görüp örnek alırsa, işte o zaman tehlikeli olabilir" şeklinde konuştu.

etek-giyen-sefo-kendisine-turk-olamadiniz-diyen-said-ercanla-birbirine-girdi.jpg

PÜFÜR PÜFÜR ABİ NEDEN KADINLARA KAPTIRDIK

Bartu Çağlayan'ın ve Sefo'nun etek giymesiyle ilgili yaşananlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Eser Yenenler'in programına katılan Sefo, etekli poz vermesinin ardından yapılan eleştirilere "Etek keyifli bence neden kadınlara kaptırdık onu bilmiyorum yani. Püfür püfür abi!" diyerek cevap vermişti. Benzer şekilde, Bartu Küçükçağlayan da bir konserinde etekle sahne almış ve daha önce de tütü giymişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar