Survivor All Star'da beklenmedik ayrılık! İddialı yarışmacı gözyaşları içinde adaya veda etti

Survivor All Star'da beklenmedik ayrılık!  İddialı yarışmacı gözyaşları içinde adaya veda etti
Survivor All Star'ın her bölümü büyük bir heyecanla izleniyor ve yarışmacılar arasındaki rekabet giderek kızışıyor. İlk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ardından Bozok Gören, üçüncü sırada Batuhan Karacakaya ve dördüncü olarak da Özgür Tetik belirlenmişti. Yarışmaya veda eden yarışmacı, düello sonucunda belli oldu.

Survivor All Star, Tv8'de ekrana gelen program seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ve rekabetin dozu, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

18620505-728xauto.webp

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor All Star'da son bölümde eleme heyecanı yaşandı ve bu süreçte adaylar arasında büyük bir rekabet vardı. İlk olarak Hakan Hatipoğlu ve Bozok Gören, ardından Batuhan Karacakaya ve Özgür Tetik eleme potasına girmişti. Düelloda Hakan Hatipoğlu, Bozok Gören'e karşı galip gelerek adını eleme potasından çıkardı. Öte yandan, Özgür Tetik, Batuhan Karacakaya'yı zorlu bir mücadele sonrasında mağlup ederek adını finale taşıdı. Final turunda ise Bozok Gören, Batuhan Karacakaya'ya karşı kaybederek programa veda eden isim oldu.

uji.jpg

Dominik'te yaşanan bu vedada duygusal anlar yaşandı ve Bozok Gören, "Kızımı göreceğim için çok mutluyum. Olmadı buraya kadarmış" şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

728xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar