Merve Boluğur mayolu pozu ile Instagram'ı yaktı geçti!

Merve Boluğur mayolu pozu ile Instagram'ı yaktı geçti!
DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliğini tek celsede sonlandıran Merve Boluğur, Survivor 2023’te eski eşi ile birlikte yarışacağı iddia ediliyordu. Her yaptığı paylaşım ile gündem olan Boluğur bu kez de, mayolu pozu ve yanık teniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte ünlü ismin çok konuşulan pozu…

Survivor 2023 yeni sezon yarışmasının kadrosuna dahil olduğu öne sürülen Merve Boluğur, her yaptığı paylaşımla olay olmaya devam ediyor. Eski eşi DJ Mert Aydın ile Survivor''a katılacağı öne sürüldü. Sosyal medya hesabından yaz aylarından kalma mayolu fotoğrafını paylaşan Boluğur takipçilerini mest etti.

MAYOLU POZUYLA SOSYAL MEDYAYI YAKTI

Acun Ilıcalı''nın sahibi olduğu ve yakında yayınlanacak olan Survivor 2023''ün kadrosuna dahil olduğu iddia edilen ünlü oyuncu kırmızı rujunu sürerek poz verdi.

Giydiği elbiseyle takipçilerini kendisine hayran bırakan Merve Boluğur art arda eski pozlarını sosyal medya hesabından hayranlarının beğenisine sundu.

EŞTEN ''SURVIVOR'' AÇIKLAMASI

Ünlü ismin eski eşi Mert Aydın Survivor''a ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Survivor benim için oldu sayılır. Bugün yarın açıklarlar. Bu sene zeka oyunları çokmuş. Diğer parkur oyunları bana göre değil, çok zor biliyorum. Bunu da burdan size açıklayayım” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu Merve Boluğur ise daha sessizliğini korumaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar