Merve Boluğur keçileri kaçırdı! AVM'de elinde alkol şişesiyle...

Merve Boluğur keçileri kaçırdı! AVM'de elinde alkol şişesiyle...
DJ Mert Aydın ile 53 günlük evliliğini tek celsede bitiren oyuncu Merve Boluğur, AVM'de elindeki alkol şişesiyle hiç tanımadığı adamın masasına oturup, yemek yiyince o anlar sosyal medyada gündem oldu.

DJ Mert Aydın''dan boşanan Merve Boluğur, önceki gün Etiler''de bir AVM''nin yemek katında görüntülendi. Elinde yemek tabağı ve alkol şişesiyle hiç tanımadığı bir kişinin masasına oturan oyuncu Boluğur, bir anda karşısındaki kişiye ilginç sorular sormaya başladı. Sorular karşısında neye uğradığını şaşıran kişi masadan kalkarak başka bir yere geçti. Merve Boluğur''un bu garip hareketlerini görenler "Galiba keçileri kaçırdı'''' diyerek yorum yaptı.

Evliliğiyle gündemde olan Boluğur, son olarak eski kocasıyla görüntülenmişti. Mert Aydın''ı kısa sürede kurallarıyla bezdirdiği söylenen ünlü isimin son dönemlerde depresyonda olduğu iddia ediliyor.

Ünlü oyuncu, bir alışveriş merkezinin yemek katında objektiflere yansıdı. Elinde yemek tabağı ve alkol şişesiyle hiç tanımadığı bir kişinin masasına oturan Boluğur, bir anda karşısındakine ilginç sorular sormaya başladı.

Sorular karşısında şoke olan kişi ise masadan kalkarak, başka bir yere geçti. Merve Boluğur''u elinde alkol şişesiyle görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar