Merve Boluğur'un eski eşi Mert Aydın'dan ağır sözler!

Merve Boluğur'un eski eşi Mert Aydın'dan ağır sözler!
Merve Boluğur ile 53 günlük evliliğini tek celsede bitiren DJ Mert Aydın, katıldığı bir davette eski eşiyle ilgili söyledikleri insanları şaşkına çevirdi. Mert Aydın, eski eşi Boluğur ile ilgili "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok" dedi.

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim''de Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, görkemli bir törenle evlenmişti. Evliliğini insanların gözleri önünde yaşayan ikili kısa sürede fikir ayrılığı yaşayarak boşanma kararı almıştı. 53 günlük evliliğini tek celsede bitiren DJ Mert Aydın, katıldığı bir davette eski eşi hakkında sorulara verdiği cevaplar herkesi şoka uğrattı. Boşanma sürecinde tek kelime etmeyen Aydın, "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok" dedi.

AYDIN: GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan DJ Mert Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" diyerek eski eşine gönderme yaptı.

EVLİLİKLERİ TEK CELSEDE BİTTİ

Merve Boluğur ve Mert Aydın, 23 Kasım''da Beykoz Adliyesi''nde görülen duruşmada tek celsede boşandı. Adliyeden babasıyla çıkan Boluğur, soruları yanıtsız bırakırken Mert Aydın, "Olmadı yürütemedik" şeklinde konuşmuştu.

Boşanmanın ardından ikili hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Boluğur''un nikahtan sonra eşine "Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem" dediği ve ikilinin tartıştığı iddia edildi.

Düğünden sonra ameliyat olan Aydın''ın eşinden istediği desteği görememesi de evliliklerinde ikinci kriz oldu.(Habertürk)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar