Merve Boluğur bu kez de sarmaş dolaş yakalandı!

Merve Boluğur bu kez de sarmaş dolaş yakalandı!
Evliliğini tek celsede bitiren Merve Boluğur, boşandığı eski eşiyle önceki akşam bir mekandan çıkarken sarmaş dolaş görüntülendi. Yeniden görüşmeye başlayan çiftin barıştığı iddia edildi.

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim''de nikah masasına oturan Merve Boluğur, 53 günlük evliliklerini tek celsede bitirdi. Ayrıldıktan günler sonra yeniden bir araya gelmeye başlayan çiftin barıştığı iddialarını güçlendirdi.

AYRILDILAR AMA HÂLÂ SARMAŞ DOLAŞLAR

Geçtiğimiz gün birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenen ve barışma iddialarını cevapsız bırakan ikili, önceki akşam bir mekanda bir arada görüldü. 2 Sayfa''da yer alan habere göre; Merve Boluğur ve eski eşi Arnavutköy''deki bir mekandan sarmaş dolaş çıkarken görüntülendi. Son günlerde sıklıkla bir araya gelen ikilinin barıştıkları iddiaları ileri sürüldü.

BOŞANDIKTAN 2 HAFTA SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Boşandıktan sonra sessiz sedasız bir hayat yaşayan ikili, ayrıldıktan 2 hafta sonra bir araya gelmişti. İkili, geçtiğimiz günlerde bir mekanda buluşup zaman geçirmiş ve birlikte çıkmışlardı. İkili, kendilerini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar