Mert Yazıcıoğlu aldatıldığını ima etti! “Böyle paylaşımlar hoş değil!"

Mert Yazıcıoğlu aldatıldığını ima etti! “Böyle paylaşımlar hoş değil!"
4 yıllık ilişkilerini bir anda sonlandıran Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu’nun ihanet nedeniyle ayrıldıkları iddia edildi. Yazıcıoğlu’nun sosyal medyada paylaşmış olduğu fotoğraf ihanet iddialarını tekrardan gündemin yüzüne çıkardı.

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu 4 yıllık birlikteliklerini sonlandırmıştı. İhanet nedeniyle ayrıldıkları ileri sürülen ikili, açıklamasında ayrılığı doğrularken aldatmayı ise net bir dille yalanlamıştı. Yakışıklı oyuncunun sosyal medya paylaşımı öne sürülen iddiaları bir kez daha gündeme getirdi.

 

 

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı, yani Afra Saraçoğlu''nun dizideki partneri Mert Ramazan Demir ile olan yakınlığının ilişkiyi bitirdiği konuşuluyordu. Hakkında çıkan bu iddialara ise üçüncü bir kişinin olmadığını söyleyerek konuyu kapatmışlardı. Bu ileri sürülen iddiaların ardındanMert Yazıcıoğlu da, "Mert Ramazan, bizim arkadaşımız" demişti.

 

 

Yazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ile fotoğraflarının ardından yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir''le olan fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti.

 

Saraçoğlu''nun rol arkadaşı Demir''le sarmaş dolaş görüntülendiği iddia edilmişti. Mert Yazıcıoğlu, yaptığı paylaşımlarla herkesi şoka uğrattı. Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile devlet hastanesinin önünde oldukları bir görsel paylaştı.

 

 

Ünlü oyuncu, "Shakira ve ben devlet hastanesine antidepresan yazdırmaya gidiyoruz” paylaşımını görselleştirerek sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

Ardından da bunun bir "kara mizah" olduğunu belirten Yazıcıoğlu, "Bunun bir kara mizah olduğunu anlamayacak kadar da sevgisiz ve nefret dolu olmayın. Gülün geçin" notunu düştü.

 

NE OLMUŞTU?

11 yıllık birlikteliğin ardından Piqué tarafından aldatılan Shakira, hayat arkadaşıyla ayrılmış; ikili arasında soğuk bir savaş başlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar